۱۲ / خرداد / ۱۴۰۵ - 02 June 2026
21:08
کد خبر : 9714004
۰۸:۰۴

۱۴۰۴/۰۷/۰۷

مقاومت با حداقل امکانات و حداکثر اخلاص به یک قدرت جهانی تبدیل شده است

عضو جبهه مقاومت دانشگاهیان با اشاره به شروع جریان مقاومت از دفاع مقدس در ایران بیان کرد: شجره طیبه مقاومت با حداقل امکانات و حداکثر اخلاص و تلاش، توانسته است به یک قدرت بزرگ تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، حسین افخمی روحانی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی و عضو جبهه مقاومت دانشگاهیان، در سالروز شهادت سید حسن نصرالله و با حضور در کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی، با اشاره به اهمیت این رویداد، بر لزوم پاسداشت یاد و خاطره شهدا تأکید کرد و گفت: امیدواریم که همه ما از ادامه دهندگان راه قهرمانان واقعی یعنی شهدا باشیم و مدیون خون آن‌ها از این دنیا نرویم.

افخمی روحانی در ادامه سخنان خود به تاریخچه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: این انقلاب از لحظه‌ای که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی حرکت خود را آغاز کردند، در کنار جریان شجره طیبه بسیج شکل گرفت.

 وی با اشاره به دفاع مقدس، افزود: بزرگی دفاع مقدس در جبهه مقاومت تجلی یافته و ریشه آن به سال‌های ابتدایی انقلاب بازمی‌گردد و آن بسیج بزرگ مردمی در کشور برمی‌گردد.

وی با ذکر مثال‌هایی از جبهه‌های مقاومت در کشورهای مختلف، از جمله لبنان و عراق، بیان کرد: حرکت‌های مقاومت در این کشورها با حداقل امکانات اما حداکثر اشتیاق و اخلاص آغاز شد. این حرکت‌ها از جریان دفاع مقدس روایت می‌شود و شهدای عزیز در این مسیر جان خود را فدای اهداف عالیه کردند.

افخمی همچنین به تأسیس حزب‌الله لبنان اشاره کرد و گفت: شجره طیبه مقاومت امروز به یک نیروی قدرتمند در عرصه بین‌المللی تبدیل شده است. این جریان با رهبری سید حسن نصرالله، به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است و همچنان ادامه دارد.

این عضو جبهه مقاومت دانشگاهیان تأکید کرد: جوانان باید از الگوهای واقعی در تاریخ درس بگیرند و ما باید برای همذات‌پنداری با سید حسن نصرالله بدانیم که وی از خانواده‌های متوسط در لبنان برخاسته‌ است و با تلاش و اخلاص به جبهه مقاومت پیوسته‌است. شهید نصرالله به تدریج در مسیری که امام خمینی (ره) طراحی کرده بودند، رشد کردند و به این جایگاه والا رسید.

افخمی روحانی همچنین به عشق و علاقه مردم لبنان به سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: امروز شاهد هستیم که مردم لبنان، اعم از مسلمانان و مسیحیان، به خاطر حرکت بزرگ مقاومت که در طول تاریخ این کشور شکل گرفته، عاشق سید حسن هستند. این عشق نتیجه تلاش‌ها و اخلاص افرادی است که در مسیری دشوار قدم گذاشته‌اند.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: شجره طیبه مقاومت با حداقل امکانات و حداکثر اخلاص و تلاش، توانسته است به یک قدرت بزرگ تبدیل شود. این شبکه با تلاش‌های جهادی افراد رشد کرده و امروز به یک نیروی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید