۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
22:47
کد خبر : 9714308
۱۶:۱۴

۱۴۰۴/۰۷/۰۷
محرمی:

علم و اقتدار ملت ایران سد بزرگی در برابر توطئه‌های دشمنان است

همدان- کارشناس مسائل سیاسی استان همدان یکی از شروط پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان را حفظ اتحاد و انسجام ملی دانست و گفت: علم و اقتدار ملت ایران سد بزرگی در برابر توطئه‌های دشمنان است.
علم و اقتدار ملت ایران سد بزرگی در برابر توطئه‌های دشمنان است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مسلم محرمی در نشست وبیناری همراهان خبرگزاری بسیج تیپ ۳۲ انصارالحسین(ع) به بررسی ابعاد جنگ ۱۲ روزه، موضوع مکانیزم ماشه، جایگاه توانمندی هسته‌ای ایران و ضرورت انسجام ملی پرداخت و اظهار کرد: دشمنان به دلیل حساسیت ویژه بر توانایی‌های هسته‌ای ایران فشارهای خود را افزایش داده‌اند، چرا که به‌خوبی می‌دانند علم، منشأ اقتدار و قدرت واقعی یک کشور است.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: طراحی دشمن بر این بود که با حملات هوایی و ایجاد هرج‌ومرج خیابانی، کار نظام را یکسره کرده و زمینه تجزیه کشور را فراهم کنند.

کارشناس مسائل سیاسی استان همدان تأکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی مدیریت بی‌نظیری در جنگ ۱۲ روزه داشتند به گونه‌ای که توان ادامه نبرد نه تنها برای ماه‌ها، بلکه برای سال‌ها نیز فراهم بود.

 وی با تبیین فضای بین‌المللی افزود: مخالفت روسیه و چین با فعال‌سازی مکانیزم ماشه نشان می‌دهد که بازگشت تحریم‌ها تا حد زیادی بی‌اثر خواهد بود.

محرمی اظهار کرد: تجربه ۱۰ ساله نظام در حوزه نفت و انرژی موجب شده که دیگر نگرانی جدی درباره تأثیر تحریم‌ها بر اقتصاد نفتی و بانکی کشور وجود نداشته باشد.

وی افزود: القای برخی جریان‌ها مبنی بر فاجعه‌بار بودن اسنپ‌بک برای ایران اشتباه است، زیرا تحریم‌هایی به مراتب سخت‌تر از قطعنامه‌های مکانیزم ماشه قبلاً علیه ایران اعمال شده و عملاً بی‌اثر شده‌اند.

معاون سیاسی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه مکانیزم ماشه هیچ‌گونه مجوزی برای حمله نظامی به ایران صادر نمی‌کند، گفت: مسئولین نظامی کشور باید همیشه در آمادگی کامل باشند، چرا که دشمن برای حمله به ایران نیازی به مجوز قانونی ندارد.

وی یکی از شروط پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان را حفظ اتحاد و انسجام ملی دانست و گفت: علم و اقتدار ملت ایران سد بزرگی در برابر توطئه‌های دشمنان است و هرگونه شکاف بین مردم می‌تواند سرآغاز ماجراجویی‌های دشمن باشد.

محرمی با بیان اینکه قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی مانع نابودی آن نخواهد شد، خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش دارند با ابزار رسانه‌ای و عملیات روانی، شکاف درونی در کشور ایجاد کنند، اما هوشیاری ملت مانع تحقق این هدف خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید