۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۱:۰۲
کد خبر : 9714420
۱۹:۲۰

۱۴۰۴/۰۷/۰۷

حقوق معوقه کارگران گروه ملی فولاد تا فردا پرداخت می‌شود

حقوق معوقه کارگران گروه ملی فولاد تا فردا پرداخت می‌شود
استاندار خوزستان از راه‌اندازی مجدد خطوط تولید گروه ملی فولاد با تامین خوراک لازم خبرداد و گفت: حقوق معوقه کارگران گروه ملی فولاد تا فردا پرداخت می‌شود.

سید محمدرضا موالی‌زاده امروز دوشنبه ۷ مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در پی دیدار با مدیرعامل یک از بانک‌های عامل و تماس با مسئولان کشوری اظهار کرد: پرداخت کامل حقوق معوقه کارگران گروه ملی فولاد صنعتی ایران تا فردا سه‌شنبه ۸ مهر و همچنین راه‌اندازی مجدد خطوط تولید این شرکت انجام می‌شود.

وی افزود: مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان حقوق معوقه کارگران گروه ملی فولاد صنعتی ایران، تا فردا واریز خواهد شد.

استاندار خوزستان افزود: مقرر شد علاوه بر پرداخت فوری حقوق‌های معوقه، خطوط تولید گروه ملی فولاد نیز به طور کامل و بدون وقفه راه‌اندازی شوند.

وی بیان کرد: اسلب و خوراک لازم برای استمرار فعالیت این شرکت نیز به طور کامل تأمین خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید