
به گزارش خبرگزاری بسیج از باغملک: با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، معاون اجرایی سپاه خوزستان ، بنیاد مسکن ، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ، مسئول بسیج ادارات و…منزل مسکونی به نیازمندان تحویل داده شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: به منظور تامین سرپناه و بهبود مسکن خانواده ها ، سپاه ، کمیته امداد و بنیاد مسکن با مشارکت همدیگر در خدمت رسانی به مردم از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
سرهنگ پاسدار فاضل عارف افزود: از مسئولین استانی و هیات همراه که در این مراسم حضور دارند تقدیر و تشکر میکنیم و امیدواریم که در این راه به طور مداوم ادامه داشته باشد.
یادآور میشویم که افتتاحیه پایگاه بسیج امام مهدی(عج) فرمانداری با حضور معاون اجرایی سپاه استان نیز جزو این برنامه بوده است.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|