
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه حمیدیه؛ این مراسم با حضور حضور سردار عبدالرضا مراد حاجتی، فرمانده ناحیه، مسئولین ادارات شهرستان و شورای تأمین و شیوخ و سادات جلیل القدر و پیشکسوتان و جانبازان، ایثارگران در روستای سید حماد برگزار شد.
سردار حاجتی در مراسم شهدای گفت: مردم شهرستان حمیدیه در سال ۱۳۵۷ دست به دست نیروهای نظامی این کشور دادند و نگهبان واقعی کشور و استان شدند و در ۹مهر۵۹ با شکست دشمن بعثی عراق حماسه بزرگ به اسم مردم و شهرستان خودشان خلق کردند
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان تصریح کرد: کشور با فراز و نشیبهای زیادی روبهرو بوده است، اروپاییها و آمریکاییها برای اینکه بیایند ثروت ما را غارت بکنند، قانونهایی نظیر کاپیتولاسیونها را میآوردند و تصویب میکردند تا هر غلطی که بخواهند انجام دهند برای همین بود که امام (ره) در سال 1342 فرمودند این قانون چیست که عزت ما را پایمال کرده است؟ اگر پادشاه ایران سگ آمریکایی را زیر بگیرد باید برود آمریکا پاسخگو باشد.
وی گفت: امنیت جمهوری اسلامی را مرهون خون پاک شهیدان هستیم؛ در دوران دفاع مقدس قاسمهایی تربیت شدند که دل از مادر، همسر و فرزندان خود برای آبوخاکشان کندند و به تکلیف خودشان عمل کردند و نگذاشتند ابرقدرتها دنیا کمر اسلام را در سرزمین شیعه خورد کنند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، با بیان اینکه شهر شهیدپرور حمیدیه خانوادههایی شهدایی دارد که نهتنها یک شهید را تقدیم اسلام کرده، گفت: شهرستان حمیدیه سرزمین عزیزانی است که فرزندانی را تربیت کردند که کمر دشمن را در ۹مهر۵۹ شکستند و نگذاشتند یک وجب از خاکمان را تصرف کنند.
خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه حمیدیه عبدالجلیل حیدری