۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۶:۲۳
کد خبر : 9714755
۱۹:۳۲

۱۴۰۴/۰۷/۰۸

بررسی موانع تولید کارخانه وینوپلاست شهرستان چهارباغ

مسئولین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان چهارباغ، از کارخانه وینوپلاست این شهرستان بازدید کرده و در جریان مشکلات آن قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، در راستای استماع مشکلات واحد‌های تولیدی و رفع موانع تولید با هدف تسریع در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار سال، محمدرضا البرزی فـرماندار شهرستان چهارباغ و روسای ادارات مربوطه از کارخانه وینو پلاست بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور حجت الاسلام مهدی دربانی امام جمعه شهرستان چهارباغ، سرهنگ پاسدار حسین حسنیان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان و دیگر اعضای شورای تأمین صورت گرفت، موانع تولید این کارخانه ارزیابی و مشکلات آن هم بررسی شد.

فرماندار شهرستان چهارباغ در این بازدید از زحمات سرمایه‌گذاران بخش خصوصـی قدردانی کرد و گفت: انتظار داریم با اهتمام بخش خصوصی و تولید‌کنندگان بانک‌های دولتی و خصوصی، شعب خود را در شهرستان مستقر کنند.

البرزی در ادامه با اشاره به اینکه به دلیل عدم وجود برخی از شعب تراکنش مالـی کارخانه و شرکت‌های مستقر در چهـارباغ در شهرستان‌های دیگر انجام می‌شود، افزود: در واقع شهرستان چهارباغ هیچ آورده مالیاتی از این محل ندارد.

شرکت تولیدی وینوپلاستیک یکی از شرکت‌های فعال در صنعت تولید لوله و اتصال اتپلیمری و پی وی سی در ایران است.

این شرکت رسماً فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ آغاز کرده است و هم‌اکنون تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کارخانجات تولید لوله واتصالات PVC-U (پی وی سی سخت) شده است.

وینوپلاستیک اولین تولیدکننده لوله‌های سایز بالای پی وی سی سخت در کشور (سایز‌های ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیمتر) و تنها تولیدکننده لوله‌های سایز ۱۰۰۰ میلیمتر پی وی سی در خاور میانه است.

سیده زهرا فوج
نویسنده: سیده زهرا فوج

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید