۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۷:۴۲
کد خبر : 9715291
۲۰:۰۲

۱۴۰۴/۰۷/۱۰

مراسم جشن ازدواج آسان ۶ زوج‌ اهوازی در قالب طرح مهر ماندگار برگزار شد

مراسم جشن ازدواج آسان ۶ زوج‌ اهوازی در قالب طرح مهر ماندگار برگزار شد
سرهنگ پاسدار شاپور احمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز بر حمایت خیرین و افراد حقیقی و حقوقی جهت نهادینه کردن فرهنگ و سنت حسنه ازدواج در بین جوانان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان_شرق اهواز مراسم جشن ازدواج آسان ۶ زوج اهوازی به همت گروه جهادی حاج قاسم سلیمانی حوزه ۴ توحید بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز در مجتمع فرهنگیان اهواز برگزار شد.سرهنگ پاسدار شاپور احمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز با حضور در این برنامه ضمن تبریک این وصلت آسمانی و آغاز زندگی مشترک ۶ زوج حاضر در این برنامه بر لزوم حمایت خانواده ها،خیرین و افراد حقیقی و حقوقی از جوانان جهت تسهیل در برگزاری مراسمات ازدواج آسان تأکید کرد. 

شاپور احمدی گفت : گذر زمان سبب ایجاد مشکلات فرهنگی غلط در تحمیل هزینه های هنگفت جهت برگزاری مراسم و جشن ازدواج شده که این مسئله سبب کاهش ترغیب به ازدواج در بین جوانان شده است.

وی در تشریح عملکرد قرارگاه جمعیت جوانی جمعیت ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز گفت:در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان و ترغیب جوانان به امر مقدس ازدواج و فرزندآوری اقدامات خوب و مؤثری از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی با استفاده از اساتید مجرب و مقدمات برگزاری مراسمات ازدواج آسان توسط پایگاه ها و حوزه های مقاومت بسیج با همکاری خیرین و ارگان ها انجام شده است.

سرهنگ پاسدار شاپور احمدی در ادامه تشریح اهداف برگزاری سلسله برنامه های ازدواج آسان این ناحیه گفت : با برگزاری این قبیل برنامه ها قصد داریم امر ازدواج را که بر مبنای فرهنگ ایرانی و اسلامی بایستی ساده و کم هزینه باشد،همانگونه که باید ساده و سهل باشد به جوانان مطرح و معرفی گردد.

خبرنگار : هانی خوش بیان

سارا قنبری
نویسنده: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید