۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۹:۲۱
کد خبر : 9715318
۲۲:۲۶

۱۴۰۴/۰۷/۱۰

بازگشایی نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» در اهواز

بازگشایی نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» در اهواز
نمایشگاه گروهی آثار عکس «دورنگاه» با ۳۳ اثر در اهواز آغاز به کار کرد.

زراسوندی کیوریتور و دبیر اجرایی این نمایشگاه، اظهارکرد: نام این نمایشگاه «دورنگاه» است، مفهومی که تلفیق میان دید از دور و نگاه جستجوگر را تداعی می کند و به زبان تصویر، داستان‌های این سرزمین را روایت می کند.

او افزود: اینجا جایی برای کشف استعدادهای نو ظهور شکل گرفته است و مکانی که عکاسان جوان و نوآور می‌توانند در کنار عکاسان با تجربه، نگاه خود را با جهان به اشتراک بگذارند. در این رویداد هنری، ژانرهای مستند، طبیعت، عکاسی معماری و پرتره تنها در نمـایش زیبـایی‌ها خلاصه نمی‌شوند؛ بلکه روایتگـر دغدغه‌های فـرهنگی، میـراث ماندگار و محیط‌ زیستی ایــران‌اند. 

زراسوندی گفت: این نمایشگاه همچون نمایشگاه‌های پیشین بنده، با هدف شناسایی و آشنایی هرچه بیشتر جامعه با آثار این هنرمندان برپا گشته است. در نمایشگاه « دور نگاه » هر فَرتور دریچه‌ای تازه است؛ که تماشاگر را بـه تجـربه‌ای ناب و تامل برانگیز فرا می‌خواند. از داستان‌های آشـنا تـا لحـظه‌های شگفت‌انگیزی که ارزشمند هستند.

او افزود: هدف از این نمایشگاه مانند نمایشگاه‌های پیشینی که برگزار کرده‌ام، آشنایی هر چه بیشتر جامعه با هنرمندان و آثارشان و همچنین ترویج هنر و فرهنگ است. 

هنرمندان این نمایشگاه، علاوه بر استان خوزستان از استان‌های دیگر نیز هستند. در این نمایشگاه ۲۲ هنرمند با ۳۳ اثر شرکت کرده‌اند و بازید از آثار تا ۱۸ مهرماه در نگارخانه دانشگاه شهید چمران اهواز خواهد بود. همچنین داوری آثار با علیرضا محمدی است. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید