۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:25
کد خبر : 9715774
۱۰:۵۹

۱۴۰۴/۰۷/۱۳
فرمانده انتظامی استان کرمان؛

همدلی پلیس و سپاه، کلید امنیت پایدار در کرمان است

سردار جلیل موقوفه‌ای در دیدار فرمانده سپاه ثارالله به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن گرامی‌داشت یاد شهدا، بر لزوم همکاری و انسجام میان نیروهای امنیتی استان تاکید کرد و آن را عامل کاهش جرائم و کنترل اوباش دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان سردار جلیل موقوفه‌ای، فرمانده انتظامی استان کرمان، در دیدار  فرمانده سپاه ثارالله به مناسبت هفته نیروی انتظامی، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و تبریک هفته نیروی انتظامی، بر لزوم تداوم همدلی و هماهنگی میان دستگاه‌های امنیتی تأکید کرد.

وی گفت: این دیدار فرصتی برای تجدید همدلی و تبادل تجربیات بین نیروهای انتظامی و سپاه است.

سردار موقوفه‌ئی با اشاره به تجربه مدیریت میدانی در «جنگ ۱۲ روزه»، انسجام عملیاتی و همکاری دستگاه‌ها را نمونه‌ای از فرماندهی موفق دانست و از تلاش‌های نیروهای اطلاعات و یگان‌های عملیاتی قدردانی کرد.

وی تأکید کرد: که اقدامات اطلاعاتی و اشراف میدانی نقش مؤثری در کاهش جرائم و کنترل اراذل و اوباش داشته است.

سردار موقوفه‌ ئی افزود: اگرچه سرقت‌های مسلحانه در کشور افزایش یافته، اما وضعیت استان کرمان نسبتاً کنترل شده است، هرچند نیاز به برنامه‌ریزی بیشتر برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز و ارتقای فرهنگ نگهداری اسلحه در برخی مناطق احساس می‌شود.

وی گفت: برنامه‌ریزی مشترک برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز و اجرای عملیات مقطعی در نقاط حساس ضرورت دارد تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

فرمانده انتظامی استان در پایان بر احترام به جان و مال شهروندان در تمامی اقدامات انتظامی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: در عین قاطعیت، از برخوردهای افراطی پرهیز خواهیم کرد.

وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه انتظامی و همکاری سپاه، بر آمادگی کامل نیروها برای انجام ماموریت‌های ملی و استانی تأکید نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید