۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
21:21
کد خبر : 9715839
۱۸:۳۶

۱۴۰۴/۰۷/۱۳
کارخانه‌ای خبر داد

بدهی ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان‌های بیمه‌گر به دانشگاه علوم پزشکی همدان

همدان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب داریم و چنانچه این اعتبارات پرداخت شود، تمامی مطالبات پرسنل در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسویه خواهد شد.
بدهی ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان‌های بیمه‌گر به دانشگاه علوم پزشکی همدان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، دکتر بهروز کارخانه‌ای با تأکید بر اینکه دانشگاه پیگیر پرداخت و مطالبات همه کارکنان خود است، اظهار کرد: پرسنل دانشگاه باید بدانند اگر پرداخت برخی مطالبات به تأخیر افتاده، علت اصلی آن عدم پرداخت بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به دانشگاه است و مجموعه مدیریتی دانشگاه تمام تلاش خود را برای پیگیری و وصول این مطالبات به کار گرفته است.

وی با اشاره به حجم بالای بدهی سازمان‌های بیمه‌گر افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی همدان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب دارد و چنانچه این اعتبارات پرداخت شود، تمامی مطالبات پرسنل در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسویه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین با اشاره به ضرورت شفافیت در اطلاع‌رسانی اظهار کرد: لازم است با همکاران و مردم شفاف صحبت کنیم و مسائل دانشگاه را با زبان ساده بیان نماییم تا هم کارکنان و هم گیرندگان خدمت در جریان وضعیت واقعی دانشگاه قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی ما این است که دانشگاه علوم پزشکی همدان در همه عرصه‌های آموزشی، پژوهشی و خدماتی در زمره دانشگاه‌های سرآمد کشور قرار گیرد و این هدف تنها با همدلی، تلاش جمعی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های درونی محقق خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید