۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:47
کد خبر : 9716305
۰۷:۱۰

۱۴۰۴/۰۷/۱۶

ودیعه گذاران حج تمتع استان البرز، نسبت به پیش ثبت نام اقدام کنند

مدیر حج و زیارت استان البرز، از متقاضیان حج تمتع سال ۱۴۰۵ خواست نسبت به پیش ثبت نام و به روز رسانی قبوض ودیعه گذاری حج تمتع از ۲۰ مهر ماه جاری اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، عباس دمیرچی مدیر حج و زیارت استان البرز اظهار کرد: متقاضیان باید قبل از نام‌نویسی با مراجعه به سامانه my.haj.ir به صورت غیرحضوری نسبت به تکمیل و به روزرسانی اطلاعات خود اقدام کنند.

ودیعه گذاران حج تمتع استان البرز، نسبت به پیش ثبت نام اقدام کنند

وی بیان کرد: متقاضیانی که اسناد اولویت دار مقطع زمانی تا ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ در اختیار دارند می‌توانند در اولین مرحله نسبت به پیش ثبت نام خود در سامانه «پنجره واحد سازمان حج» اقدام کنند.

دمیرچی افزود: پس از اعلام کاروان ها، افرادی امکان ثبت نام قطعی در گروه‌های اعزام به حج سال ۱۴۰۵ را دارند که اقدام به پیش ثبت‌نام کرده باشند.

مدیر حج و زیارت استان البرز افزود: متقاضیان اعزام برای سفر حج تمتع می‌بایست گذرنامه آنها تا پایان آذز ماه ۱۴۰۵ اعتبار داشته باشد.

وی یادآور شد که در حج تمتع سال گذشته یک هزار و ۵۳۹ زائر در قالب ۱۱ کاروان از استان البرز راهی مکه مکرمه و مدینه شدند.

وی همچنین از اعزام کاروان‌های عمره در استان البرز خبر داد و بیان کرد: که تاکنون چهار کاروان و تا پایان ماه جاری به ۶ کاروان با افزایش خواهد یافت


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید