۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۵:۴۷
کد خبر : 9716848
۱۳:۵۶

۱۴۰۴/۰۷/۱۸

راهپیمایی مردم ماهدشت در دومین سالگرد حماسه طوفان‌الاقصی برگزار شد

راهپیمایی مردمی دومین سالگرد حماسه ماندگار طوفان‌الاقصی درحمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، همزمان با سراسر کشور و پس از اقامه نماز جمعه، با حضور پرشور مردم و مسئولان در ماهدشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، در دومین سالگرد حماسه بزرگ طوفان‌الاقصی، مردم انقلابی و ولایتمدار ماهدشت پس از اقامه نماز جمعه دشمن‌شکن، هم‌نوا با ملت بزرگ ایران، در راهپیمایی حمایت از مردم بی‌دفاع و مقاوم غزه و محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی شرکت کردند.

در این مراسم که با حضور نمازگزاران، خانواده شهدا، مسئولان شهری و شهرستانی، نیرو‌های بسیج و اقشار مختلف مردم برگزار شد، راهپیمایان با سر دادن شعار‌هایی همچون «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «الله‌اکبر»، بار دیگر حمایت قاطع خود را از جبهه مقاومت اسلامی و مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

شرکت‌کنندگان همچنین با در دست داشتن پلاکارد‌ها و پرچم جمهوری اسلامی ایران، بر ادامه راه شهدا و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار جهانی تاکید کردند.

این راهپیمایی در فضایی پرشور و معنوی از مقابل مصلی بزرگ ماهدشت آغاز و با قرائت بیانیه پایانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و اعلام همبستگی با ملت فلسطین پایان یافت.

سیده زهرا فوج
نویسنده: سیده زهرا فوج

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید