۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:51
کد خبر : 9717114
۲۳:۲۰

۱۴۰۴/۰۷/۱۹

قدردانی سپاه خاتم الانبیاء(ص) از خدمات نیروی انتظامی در عسلویه

فرمانده سپاه خاتم الانبیاء(ص) شهرستان عسلویه به همراه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و تعدادی از معاونت‌های ستادی، به مناسبت هفته نیروی انتظامی با فرمانده فراجا دیدار و از زحمات نیروی انتظامی قدردانی کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج عسلویه، به مناسبت هفته نیروی انتظامی، سرهنگ پاسدار اسماعیل تاجیک فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج عسلویه به همراه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و جمعی از معاونت های ستادی با سرهنگ حسین خواجه فرمانده نیروی انتظامی شهرستان عسلویه دیدار کرد.

 

سرهنگ پاسدار اسماعیل تاجیک، در این دیدار گفت: خدمات نیروی انتظامی در برقراری امنیت و آرامش برای آحاد مردم، نمونه‌ای بارز از اقتدار و توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی بر ضرورت توسعه و تعمیق بیش از پیش همکاری‌ها و تعاملات بین نیروی انتظامی و بسیج در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان تأکید کرد.

 

سرهنگ خواجه، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان عسلویه در این دیدار به نقش بی‌بدیل و تأثیرگذار بسیج و بسیجیان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و امنیتی تقدیر و تشکر نمود.

پایان خبر./


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید