به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، سرتیپ دوم پاسدار سید موسی حسینی ؛ فرمانده سپاه نینوا در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه نینوا گلستان پیش از ظهر امروز گفت : وظیفه دارم از مجاهدت های برادر عزیزم ارجمندم سردار ملک شاهکوهی در طول دوران فرماندهی ایشان تقدیر و تشکر کنم .
وی افزود : همه شما حاضرین در این جلسه بعنوان یک ظرفیت برای انقلاب اسلامی بشمار می روید و حقیر بعنوان یک سرباز خادم سپاه و بسیج در خدمت شما خواهم بود.
فرمانده جدید سپاه نینوا اظهار داشت : اولویت ها در ماموریت های سپاه بیشمارند اما حوزه پیش روندگی ، حفظ و ارتقا امنیت با گسترش شبکه اشراف اطلاعاتی و پیگیری ماموریت های اعتلای بسیج در قرارگاه های ۱۳ گانه از اولویت های ما خواهد بود اما همه اینها بر پایه خدمت رسانی بی منت به مردم است .
سردار حسینی بیان کرد : تعامل با همه نهاد های استان بر مبنای خدمت شبانه روزی اصل اساسی خدمت به مردم استان است که بر آن ایستادگی خواهیم کرد و آن را دنبال میکنیم .
وی در پایان ضمن اشاره به اصل و اساس نهاد مقدس سپاه گفت : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر پایه ایمان و اخلاق استوار است و ما در سپاه نینوا همین دو اصل را سرلوحه همه فعالیت های خود قرار می دهیم .
انتهای پیام /
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|