۱۸ / آبان / ۱۴۰۴ - 09 November 2025
05:21

مسابقات انتخابی تیم کشتی بسیج استان قزوین برگزار شد

      
کد خبر : 9717893
۱۱:۲۲

۱۴۰۴/۰۷/۲۴

همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری آذرماه در اردبیل برگزار می‌شود

استاندار اردبیل گفت: همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل در هفته نخست آذر با هدف معرفی فرصت‌ها و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری آذرماه در اردبیل برگزار می‌شود

مسعود امامی‌یگانه صبح امروز در این دیدار با امام جمعه اردبیل و نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اجرای برنامه‌های دولت چهاردهم در استان، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت‌ها از جمله توسعه محورهای مواصلاتی، تأمین آب شرب پایدار شهری و روستایی، اصلاح الگوی کشت و حمایت از سرمایه‌گذاری در راستای افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی ارائه کرد.
وی همچنین توسعه صنایع تکمیلی، تبدیلی و دامپروری را از محورهای مهم برنامه‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان در هفته نخست آذر با هدف معرفی فرصت‌ها و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.استاندار اردبیل با اشاره به تأمین تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی، گفت: در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان، بیش از ۱۶هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از بخش تولید و سرمایه‌گذاری اختصاص یافته است.
امامی یگانه با تأکید بر تقویت ارتباط مستقیم با مردم، تصریح کرد: پویش «با مردم و محله» و اجرای طرح شورای پیشرفت محله از جمله برنامه‌هایی است که در راستای تعامل نزدیک‌تر با شهروندان و رفع مشکلات محلات در دستور کار قرار دارد.در این دیدار، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نیز با تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته، بر ضرورت تداوم اجرای برنامه‌های دولت در استان در حوزه‌های عمرانی، گردشگری و اقتصادی و حمایت همه‌جانبه از دولت در مسیر توسعه و پیشرفت استان تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید