به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، به همت فضای مجازی بسیج شهرستان فاریاب دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج این شهرستان برگزار شد
دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج شهرستان فاریاب با حضور و بازدید امام جمعه محترم شهرستان، فرماندار محترم ،فرماندهی محترم سپاه و جمعی از جوانان بسیجی و بیش از ۱۴ تیم در قالبهای سه نفره در سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار شد.
این رویداد که به منظور تقویت، شناسایی و پرورش استعداد ها در عرصه تولید محتوا تخصصی و ایجاد رقابت بین آنها برگزار شد مورد استقبال جوانان و نوجوانان شهرستان قرار گرفت یکی دیگر از اهداف برگزاری چنین رویدادهایی توانمندسازی فعالان جبهه رسانهای انقلاب اسلامی در زمینه تولید محتوا می باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فاریاب با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و با تأکید بر اهمیت حضور جوانان در عرصه جنگ نرم و جنگ روایتها بیان کرد: امروز روایت صحیح از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی و تبیین گری در عرصه رسانه و فضای مجازی یک ضرورت است، در جهانی که پر از هیاهوی رسانه ای است باید روایت گری صحیح و بموقع را در دستور کار قرار داد و تولید محتوای فاخر در این مسیر نقش بیبدیلی دارد که باید به آن توجه ویژه شود.
این رویداد با موضوعات نسل کشی در غزه و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در دو بخش پوستر و کلیپ برگزار و شرکت کنندگان آثار خود را در این دو بخش تولید کردند و سپس مورد داوری قرار می گیرند و بهترین اثرها مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛