۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۶:۰۷
کد خبر : 9718008
۲۲:۳۲

۱۴۰۴/۰۷/۲۴
جلالی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج):

دیدار با خانواده شهدا موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم است

دیدار با خانواده شهدا موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم است
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) و فرمانده گردان قائم با خانواده شهید محمدرضا عسکری فر در خرمشهر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) ؛حجت الاسلام بهزاد جلالی با تاکید بر اینکه سرکشی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران وظیفه خدمتگذاران است و خانواده‌های معظم شهدا چشم و چراغ ملت هستند، افزود: دیدار خانواده شهدا موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم است.

حجت الاسلام جلالی بیان داشت : وظیفه همه ما زنده نگداشتن یاد و خاطره شهدای عزیز ایران اسلامی است و نباید فراموش کرد ایثارگری شهیدان و خانواده‌های آن‌ها است که امروز در امنیت و آسایش زندگی می کنیم.

وی بیان کرد: شهیدی که با فداکاری و ایثار خود، جان خود را در راه دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی فدای میهن کرد و در زمره شهدای مدافع حرم قرار گرفت.

جلالی افزود: شهدا، مظهر صبر، استقامت و ایثار هستید. فرزندان شما با شجاعت و دلاوری، در جبهه‌های نبرد حاضر شدند و جان خود را برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) و امنیت کشور فدای کردند. این امر نه تنها نشان‌دهندۀ عشق و ارادت ایشان به اهل بیت(ع) است، بلکه نشان‌دهندۀ تعهد و وفاداری آنان به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز می‌باشد.

گفتنی است؛ در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به رسم یاد بود از صبر و ایثار خانواده معظم شهدا تجلیل شد

سارا قنبری
نویسنده: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید