به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از زاوه، مردم مؤمن و انقلابی شهرستان زاوه امروز در شهر دولتآباد با حضور گسترده و باشکوه خود، پیکر مطهر شهید غلامعلی قاینی از شهدای مفقودالاثر دوران دفاع مقدس را بدرقه کردند. در این مراسم خانواده معظم شهید، امام جمعه، فرماندار، رئیس دادگستری، دادستان، فرماندهان سپاه و نیروهای انتظامی، مسئولان ادارات و نهادها، خانوادههای شهدا و جانبازان، اعضای شوراهای اسلامی، جامعه روحانیت و جمعی از دانشآموزان حضور داشتند.
مردم زاوه با چشمانی اشکبار و دستانی برافراشته، پیکر این شهید والامقام را همچون نگینی بر دوش گرفته و جلوهای از وفاداری به آرمانهای شهدا را به نمایش گذاشتند. فضای شهر دولتآباد در لحظه استقبال، رنگ و بوی ایثار و دلدادگی به فرهنگ شهادت به خود گرفت و صحنهای معنوی از همبستگی و تجدیدمیثاق با ولایت شکل گرفت.
پس از برگزاری مراسم تشییع در شهر دولتآباد، پیکر شهید قاینی برای خاکسپاری و برگزاری آیین وداع نهایی به زادگاهش روستای کاهیجه منتقل شد تا در کنار یاران شهیدش آرام گیرد.
مسئولان حاضر در مراسم با تأکید بر اینکه امنیت و عزت امروز ایران اسلامی مرهون ایثار شهداست، اعلام کردند زنده نگه داشتن یاد شهیدان، وظیفهای ملی و انقلابی است و حضور مردم در چنین مراسمهایی نشاندهنده تداوم راه جهاد و مقاومت در جامعه است.