مسابقات انتخابی تیم کشتی بسیج استان قزوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ این برنامه ارزشمند با اقامه نماز جماعت ظهروعصر وسخنرانی حجت الاسلام علی محمدی امام جمعه وردنجان وحجت الاسلام عبد الصمد کاظمی برگزار شد.
امام جمعه وردنجان گفت: خانه و مدرسه دو مکان تربیتی تأثیرگذاری هستند که دانشآموزان اکثر اوقات خود را دراین دو مکان میگذرانند، خانه و مدرسه حلقه پیوند دانش آموزان است. مسجد در همه دوران و شرایط زایلکننده انحرافات و موجب هدایت و سعادت میشود.
حجت الاسلام کاظمی، در ادامه گفت: مسجد و مدرسه به عنوان دو رکن اصلی آموزش و تربیت فرزندان جامعه ایرانی اسلامی ما، نقش ویه و بسزایی را در سرنوشت جامعه برعهده دارند.
وی افزود: مسجد جایگاه عبادت و نماز، سازنده و نگهدارنده روح سالم و تمام ارزشهای الهی وانسانی است، ارتباط خانه و مدرسه با مسجد ارتباط با نماز، قرآن، انسانیت و تمام ارزشهای الهی و انسانی است. انوار دین ، معنویت، اخلاص و فهم و شعور از مسجد به مدرسه وخانه منتقل می شود.