۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۰:۰۲
کد خبر : 9718797
۱۰:۲۹

۱۴۰۴/۰۷/۲۹

همایش پرچمداران بصیرت؛ حامیان ولایت در ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز، برگزار گردید

همایش پرچمداران بصیرت؛ حامیان ولایت در ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز، برگزار گردید
همایش «پرچمداران بصیرت؛ حامیان ولایت» با حضور فرماندهان و مدیران بسیج در ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز برگزار شد و حجت‌الاسلام پولادی بر اهمیت روایتگری صحیح و تبیین دستاورد‌های انقلاب تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه‌السلام اهواز ،همایش پرچمداران بصیرت؛ حامیان ولایت در ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (علیه‌السلام) اهواز ، برگزار گردید 

این همایش که با حضور چشمگیر فرماندهان ، مدیران و گروه‌های نقش آفرین سپاه و بسیج ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (علیه‌السلام) اهواز برگزار شد ، حجت الاسلام پولادی مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) در سخنانی به تبیین شرایط روز و کنشگری فرماندهان و مدیران بسیج در عرصه های مختلف بویژه روایتگری پدیده های مختلف سیاسی و اجتماعی پرداختند.

ایشان با یادآوری حادثه عاشورا گفتند؛ اگر تببین و روایتگری حضرت امام زین العابدین(ع) و حضرت زينب کبری(س) نبود ، کربلا به نفع جریان فریب مصادره می شد.

وی در ادامه به جنگ ۱۲ روزه اشاره کردند و اظهار داشتند؛ پیروز جنگ ها را تعداد کشته ها و یا مراکز بمباران شده تعیین نمی کند ، بلکه جریان پیروز براساس میزان تحقق اهداف از قبل تعیین شده می سنجند و اگر این شاخص مهم را در جنگ اخیر ارزیابی کنیم ، بخوبی درمی یابیم که رژیم صهیونیستی به هیچکدام از اهداف خود نرسید و شکست مفتضحانه ای متحمل شد.

در ابتدای این همایش حجت الاسلام حمیدی نسب مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه ، در گزارشی به اقدامات و فعالیت های رده در موضوع معنویت افزایی و نقش آفرینی هادیان سیاسی ، مربیان عقیدتی و روشنگران فرهنگی پرداختند.

خبرنگار، محمد جواد رفیعی نیا 

سارا قنبری
نویسنده: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید