
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیهالسلام اهواز، به همت معاونت سیاسی ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) و با همکاری حوزه ۲ خواهران معرفت، نشست بصیرتی و محلهمحور با موضوع «تبیین تهدید دشمن در خصوص فعالسازی سازوکار ماشه» برگزار گردید.
در این نشست، سخنران جلسه با اشاره به اهداف پشتپردهی کشورهای اروپایی در تلاش برای فعالسازی سازوکار ماشه گفت: این اقدام بیش از آنکه تهدیدی اقتصادی باشد، ابزاری برای جنگ روانی و تضعیف انسجام ملی و اجتماعی ملت ایران است.
وی در ادامه با اشاره به ریشههای تاریخی دشمنی غرب بهویژه ایالات متحده با ایران تصریح کرد: اختلافات آنها فراتر از موضوع هستهای است و بهطور بنیادین با استقلال، اقتدار و گفتمان انقلاب اسلامی مخالفاند.
در پایان این نشست، ضمن تأکید بر ضرورت وحدت، همبستگی و آگاهیبخشی عمومی، راه مقابله با جنگ روانی دشمن، افزایش بصیرت و شناخت دقیق اهداف دشمنان ملت ایران عنوان شد.