۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
03:08
کد خبر : 9719278
۲۰:۰۸

۱۴۰۴/۰۸/۰۱

به دنبال حل مسایل و چالش‌های صنعت خرمای کشور هستیم

رئیس هیأت مدیره انجمن خرما ایران گفت: باید بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها و مشاوره‌ها حضور فعال داشته باشد.

محسن رشید فرخی رئیس هیأت مدیره انجمن خرما ایران با بیان اینکه ما به دنبال حل مسایل و چالش‌های صنعت خرمای کشور هستیم و این مشکلات را در استان خوزستان از استاندار خوزستان و مسایل کلان را در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد، گفت: باید بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها و مشاوره‌ها حضور فعال داشته باشد.

وی افزود: بخش خصوصی باید در کنار سه قوه قرار بگیرد و در اصل شاهد چهار قوه مجریه، مقننه، قضاییه و بخش خصوصی باشیم. این مساله باید به صورت ویژه برای تصمیمات اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد.

 

رشیدفرخی با بیان اینکه عدم انتقادپذیری باعث شده تا اقتصاد کشور اکنون با چنین شرایط دشواری مواجه شود، ادامه داد: باید در تصمیم‌گیری‌های انجام شده، اشتباهات پذیرفته و اصلاح شوند و تا زمانی که در موضوعی اصلاح انجام نشود قطعا شاهد حل مشکلات نخواهیم بود.

 

رئیس هیأت مدیره انجمن خرما ایران با اشاره به اینکه باید بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها و مشاوره‌ها حضور فعال داشته باشد، گفت: نباید بخش خصوصی را که دلسوز کشور است بترسانیم زیرا ما مشاور دولت و دیگر بخش‌ها هستیم و صحبت‌هایی که انجام می‌دهیم از روی دلسوزی و علاقه است.

 

رشید فرخی با اشاره به دومین بزرگداشت روز ملی خرمای ایران عنوان کرد: در چنین محل‌هایی باید بکوشیم تا چالش‌ها و مشکلات حوزه خرما که تقریبا در سراسر کشور یکسان است را حل و برای آن راهکار پیدا کنیم.

 

وی ادامه داد: پنل‌های تخصصی این رویداد نیز روز گذشته برگزار شد و تصمیمات بسیار خوبی در این پنل‌های تخصصی اتخاذ شده که در آینده قطعا اثرات بسیار خوبی در حوزه خرما کشور خواهد گذاشت.

 

رئیس هیأت مدیره انجمن خرما ایران با بیان اینکه مساله اساسی خرمای کشور آب است، بیان کرد: مسایل و مشکلات در زمینه آب و تامین آن نیز با حضور کارشناسان خبره و متخصصان حوزه آب بررسی شده و خواهد شد تا بتوانیم راهکارهایی مناسب برای حل این چالش اساسی ارایه دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید