۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
01:30
کد خبر : 9719408
۱۵:۴۸

۱۴۰۴/۰۸/۰۲

دیدار مسئولان استان با خانواده شهید حیدرعلی کمالی جانفدا

دبیرکل کنگره ملی شهدای غریب در اسارت به همراه دبیر استانی، مشاور استاندار در امور ایثارگران  مدیرکل و سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان با حضور در منزل شهید حیدرعلی کمالی جانفدا در زاهدان با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- در این دیدار محمد جواد زمردیان دبیرکل کنگره ملی شهدای غریب در اسارت با اشاره به وجود بیش از ۱۷۵۰ شهید اسارت اظهار داشت: این شهیدان مظلوم در زندان‌های رژیم بعث و گروهک‌های معاند به شهادت رسیدند و ما وظیفه داریم یاد و مظلومیت آنان را در تاریخ زنده نگه داریم.

وی افزود: شهدای غریب در اسارت، نشانه‌های استقامت، ایثار و فداکاری هستند که گاهی در گوشه‌ای از تاریخ، در دل‌های مظلوم و پر از درد جنگ‌های ناخواسته، گم می‌شوند.

زمردیان تصریح کرد:  این عزیزان که نه تنها در جبهه‌های جنگ، بلکه در اسارت نیز با تحمل سختی‌ها و رنج‌های فراوان، ازخودگذشتگی‌هایی را به نمایش گذاشتند.

عبدالله میرشکار  دبیر کنگره ملی شهدای غریب در اسارت هم  گفت: استان سیستان و بلوچستان ۷ شهید غریب در اسارت دارد و در ادامه افزود: شهیدان اهل سنت و شیعه این استان در کنار هم برای دفاع از انقلاب اسلامی جان‌فشانی کردند و ما مأموریت داریم نام و یاد آنان را احیا کنیم.


 ‌‌


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید