۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
11:28
کد خبر : 9719708
۲۲:۳۸

۱۴۰۴/۰۸/۰۳

یادواره شهید آبروی محله در شرق اهواز برگزارشد

جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز برگزاری یادواره های شهدای آبروی محله را رزمایش فرهنگی انتقال و انتشار فرهنگ ایثار و شهادت در محلات دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان_شرق اهواز یادواره شهید آبروی محله به همت پایگاه بسیج خواهران حضرت زینب(س)مسجدالغدیر اهواز حوزه حضرت معصومه(س)بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز با هدف گرامی داشت یاد و خاطره شهید دفاع مقدس حسین ایزدی با حضور بسیجیان و اهالی محله آخر آسفالت اهواز در محل زندگی و درب منزل خانواده‌ این شهید برگزار شد.در این مراسم که با سخنرانی حجت الاسلام شیخ حمید سلامت و مداحی مرتضی توکل برگزار گردید برنامه های متنوعی از قبیل تقدیر از خانواده محترم شهدا و اجرای گروه سرود دختران آفتاب و 

دکلمه خوانی دختران مسجد الغدیر اهواز اجراء و مورد استقبال حاضرین و اهالی این محله قرار گرفت.

شهیدحسین ایزدی متولد شهرستان ایزدخواست در تاریخ ۱۳۳۳ دیده به جهان گشود و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق جهت دفاع از خاک وطن به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام و در سال ۱۳۵۹ در سن ۲۶ سالگی به فیض شهادت نائل گردید.

مصطفی شیخ زاده تکابی جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز در گفتگو با خبرنگار بسیج ضمن اعلام خبر برگزاری این مراسم ، یادواره های شهدای آبروی محله را رزمایش فرهنگی انتقال و انتشار فرهنگ ایثار و شهادت در محلات دانست و گفت به حمدالله پایگاه ها و حوزه های مقاومت بسیج این ناحیه بصورت مستمر در طول سال با برگزاری این قبیل برنامه ها در قالب یادواره شهدا ، آبروی محله، دیدار با خانواده معظم شهدا ،زیارت گلزار شهدا و برگزاری کاروان های راهیان نور یاد و خاطره ایثار و شهادت ، رشادت و دلیری رزمندگان جانبازان و شهدای دو دفاع مقدس، جانانه و عزتمندانه را گرامی می دارند.

 شیخ زاده تکابی در ادامه با توصیه جوانان و نوجوانان به مطالعه وصیت نامه های شهدا گفت غیرت رزمندگان و جانبازان و شهدا در دفاع از خاک و میهن ایران اسلامی ستودنی و قابل احترام است و این غیرت در روح و جان یکایک هر ایرانی عزتمند و میهن دوستی در عصر حاضر خصوصا در ایام جنگ تحمیلی ۱۲روزه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی در تجاوز به خاک ایران اسلامی قابل مشاهده و ملموس بوده و روز به روز بیشتر و بیشتر خواهد شد و ما به عنوان نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی و هدایت های پیامبرگونه امام خامنه ای عزیز پوزه دشمنان و مستکبران عالم را به خاک می مالیم و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهیم زد.

خبرنگار : هانی خوش بیان


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید