۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
19:34
کد خبر : 9719933
۲۲:۲۷

۱۴۰۴/۰۸/۰۴
معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله کرمان:

مادران شهید، نقطه آغاز پهلوانی و مظهر عزت ایرانند

سرهنگ احمد مرادی‌زاده با بیان اینکه پهلوانی از دامن مادران قهرمان‌پرور آغاز می‌شود، گفت: هر افتخار و اقتداری که امروز ایران در جهان دارد، مدیون تربیت زهرایی و فاطمی مادرانی است که قهرمانان این سرزمین را در دامان خود پرورش داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سرهنگ مرادی زاده، معاون هماهنگ‌کننده سپاه ثارالله استان کرمان، در اولین آیین نکوداشت مادران گودبه منظور پاسداشت مقام والای مادران و تجلیل از مادران شهیدان ورزشکار و مادران قهرمانان ورزشی که در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد. با بیان سخنانی تأثیرگذار، ضمن ارادت به مادران شهدا، از ایثارگری‌ها آنها قدردانی کرد. وی در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه مادران شهید، گفت: پهلوانی از گود زورخانه، باشگاه آغاز نمی‌شود، بلکه از دامن مادران قهرمان‌پرور شروع می‌شود.

مرادی‌زاده افزود: این مادران با تربیت فاطمی و زهرایی، فرزندان خود را به قله‌های افتخار رسانده‌اند و در واقع همه قهرمانی‌ها و عزت‌های امروز کشور ما مرهون جان‌فشانی شهدای عزیز و مادران آنان است.

وی همچنین به ایستادگی و مقاومت کشور در برابر تهدیدات خارجی اشاره کرد و گفت: در جنگ ۱۲ روزه، ۱۷ کشور به‌صورت مستقیم وارد نبرد شدند، اما در روز دهم، دشمنان به واسطه‌گری برای آتش‌بس پرداختند. این پیروزی‌ها مدیون خون شهدا و مادران بزرگواری است که چنین فرزندانی را تربیت کردند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه ثارالله استان کرمان تأکید کرد: دشمن امروز در تلاش است تا هویت مادری را از زنان و دختران ما بگیرد. آنچه در مسائل جوانی جمعیت، ازدواج، طلاق و آسیب‌های اجتماعی مطرح می‌شود، بخشی از نقشه‌های دشمن است که می‌داند عزت و اقتدار ما در گرو ایثارگری مادران شهیدپرور است.

سرهنگ مرادی‌زاده ضمن تشکر از همه کسانی که در برگزاری این مراسم زحمت کشیدند، گفت: شما بزرگواران با برگزاری این جلسه به مقام مادران شهید ارج نهادید. امیدوارم که خداوند همه ما را به شایستگی قدردان شهدای عزیز و بزرگوارمان قرار دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید