
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج کارون؛ سرهنگ پاسدار احمد حمدی صخری با تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: هفته بسیج را فرصتی برای تبیین و روشنگری برکات انقلاب اسلامی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت در مقابل سازش و تسلیم و ذلت در برابر استکبار در سطح جهان دانست و با اشاره به الگوپذیری ملل آزادی خواه از انقلاب اسلامی و عمق نفوذ است
وی افزود : همه ادارات باید با اجرای برنامه های متنوع و تبیینی دستاوردها و قیاس آن با قبل از انقلاب اقدام چشمگیری داشته باشند.
در ادامه سرهنگ صخری گفت: بیش از ۱۲۰ برنامه حوزه و پایگاه محلات و اقشار در سطح شهرستان اجرای برنامه میکنند که نشست سران عشایر؛ توزیع بسته های معیشتی و آموزشی؛ یادواره های شهدا ؛ اجرای برنامه های بومی محلی ورزشی ؛ برپایی نمایشگاه در عرصه های مختلف و... از زمره این برنامه ها می باشد.