۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:25
کد خبر : 9720680
۱۶:۳۸

۱۴۰۴/۰۸/۰۷

جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه کارون با مربیان حلقات صالحین برگزار شد

جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج کارون با مربیان حلقات صالحین با محور نقش حضرت زینب (س) در جهاد تببین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج کارون؛ در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین محمد علی طرفی حمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج کارون ضمن گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب (س)و روز پرستار به ویژگی های زندگی پرفراز و نشیب آن بانوی صبور و شجاع و روشنگر بیاناتی فرمودند

طرفی حمدی با تاکید بر شناخت سیره این بانو از پیروی ایشان در روش زندگی و استفاده در خط مشی روزمره گفت:  مربیان حلقات صالحین میبایست همچون آن بانوی گرامی صبور در آموزش وشجاع در دفاع از ولایت فقیه و مبیین راه ولایت در نسل های جدید باشند واین تفکر را به جوانان انتقال دهند.

وی همچنین بر استمرار برگزاری جلسات با حضور فعال اعضا، ایجاد فضای صمیمی و پرسش‌وپاسخ و اهتمام به انتقال مفاهیم دینی و انقلابی تأکید کرد.

در پایان جلسه، مربیان حلقات نیز گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده، منابع مورد استفاده و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کردند.

 

خبرنگار: هاشمی اصل 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید