۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۵۰
کد خبر : 9721217
۱۹:۰۱

۱۴۰۴/۰۸/۰۹

نهضت سواد رسانه بصورت هفتگی درشهر وبخش شهرستان آغاجاری

نهضت سواد رسانه بصورت هفتگی درشهر وبخش شهرستان آغاجاری
نهضت سواد رسانه بصورتهفتگی درشهر وبخش شهرستان آغاجاری انجام می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ابراهیم قدیمی در شهرستان آغاجاری: آموزش سواد رسانه بصورت هفتگی در شهرستان آغاجاری برگزار می گردد. 

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری سرهنگ دوم پاسدار محسن ممبینی در مصاحبه با خبرگزاری بسیج گفت: به‌منظور ارتقای آگاهی عمومی و افزایش توان تحلیل رسانه‌ای در میان اقشار مختلف مردم، برنامه «نهضت سواد رسانه‌ای» به‌صورت هفتگی در شهر و بخش شهرستان آغاجاری در حال اجرا است. این برنامه با همکاری حوزه‌های مقاومت بسیج و اداره آموزش و پرورش، با حضور مربیان و اساتید متخصص در زمینه رسانه برگزار می‌شود.

وی ضمن اشاره به اهمیت سواد رسانه ادامه داد: در این دوره‌ها، شرکت‌کنندگان با مفاهیم مهمی همچون تشخیص اخبار صحیح از شایعات، تحلیل محتوای رسانه‌ای، شناخت تکنیک‌های عملیات روانی دشمن در فضای مجازی و نحوه استفاده صحیح و هدفمند از شبکه‌های اجتماعی آشنا می‌شوند. هدف اصلی این برنامه، توانمندسازی نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها برای مواجهه هوشمندانه با جریان‌های خبری و محتوایی در فضای مجازی است.

ممبینی اظهار کرد: این جلسات به‌صورت مستمر در پایگاه‌ها و مراکز فرهنگی و آموزشی سطح شهرستان برگزار شده و با استقبال خوبی از سوی مردم همراه بوده است. مسئولان برگزاری اعلام کردند که تداوم این برنامه می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های فضای مجازی و افزایش بصیرت رسانه‌ای در جامعه ایفا کند.

فرمانده ناحیه مقاومت آغاجاری در پایان عنوان کرد: از عموم مردم، به‌ویژه خانواده‌ها و دانش‌آموزان دعوت به‌عمل می آید تا با حضور فعال در این دوره‌ها، بستر تقویت فرهنگ رسانه‌ای سالم و آگاه را در شهرستان آغاجاری فراهم سازند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید