۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۱۷
کد خبر : 9721560
۱۰:۴۷

۱۴۰۴/۰۸/۱۱
فرمانده بسیج خواهران دوراهک خبر داد؛

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تربیتی در سطح شهرستان دیر

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تربیتی در سطح شهرستان دیر
فرمانده پایگاه بسیج خواهران شهر دوراهک از برگزاری کارگاه‌های متنوع آموزشی و تربیتی ویژه دانش آموزان، والدین، معلمان و فعالان فرهنگی و تربیتی در سطح شهرستان دیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر، داوود شهابی، روانشناس و مشاور خانواده صبح امروز  در همایش از جهاد دیروز تا فرماندهی فردا در حسینیه اباالفضل شهر دوراهک، بر اهمیت بنیادین تربیت در کنار سواد تأکید کرد و اظهار داشت: سواد بدون تربیت خطرناک است.

وی با اشاره به نمونه‌هایی چون نتانیاهو و ترامپ که تحصیلات علمی دارند اما فاقد تربیت صحیح هستند، گفت: علم فاقد تربیت باعث شده تا آنهاعامل بمباران کودکان و مردم بی گناه غزه شوند. 

شهابی با تمرکز بر نقش والدین و معلمان در تربیت فرزندان و دانش آموزان بیان کرد: بزرگترین موفقیت والدین، حفظ انگیزه و روحیه فرزند است. 

وی افزود: وظیفه والدین و معلمان ایجاد شوق برای دانستن و یادگیری در فرزندان است. 

شهابی همچنین توصیه کرد که به جای رنجش از رفتار دانش‌آموز و فرزند، باید پذیرش داشت و مانند یک طبیب با حوصله به درمان پرداخت و با زبان خودشان با نسل‌های جدید، به ویژه دهه‌های هشتاد و نودی، ارتباط برقرار کرد.

شهابی، امام حسین (ع) را یک فعال فرهنگی دانست و تأکید کرد: کسی که به درد امام زمانش نخورد، جاهل است.

وی خطاب به حاضران گفت: زندگی فعال فرهنگی و ربط دادن نیت، زندگی و هدف به امام زمان (عج) تنها مسیر درست است و برای رسیدن به جامعه آرمانی درس خواندن ما نباید صرفاً برای اشتغال صرف باشد بلکه باید دغدغه جامعه را هم داشته باشیم.

وی به شرایط ظهور اشاره کرد و گفت: برای ظهور امام زمان (عج) به چهار عامل رهبر، برنامه، مقبولیت عمومی و یاران نیاز داریم که در حال حاضر رهبر و برنامه فراهم است و مقبولیت عمومی به برکت فعالیت‌هایی چون پیاده روی اربعین و شیرخوارگان حسینی که جهانی شده، کم‌کم در حال شکل‌گیری است. 

شهابی همچنین نسل‌های جدید را با معرفت توصیف کرد و گفت: بچه‌های دهه هشتاد و نودی فهمیده و عاقل هستند و اگر از نسل‌های قبل با معرفت‌تر نباشند، کمتر نیستند.

زینب عالی پور فرمانده پایگاه بسیج خواهران سمیه شهر دوراهک نیز در حاشیه این مراسم گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در هفته جاری، برگزاری سلسله کلاس‌ها و کارگاه‌های تربیتی و آموزشی در سطح مدارس و مراکز فرهنگی شهرستان است.

وی افزود: این برنامه‌ها با هدف ارتقای سطح آگاهی خانواده‌ها و دانش‌آموزان در زمینه تحکیم بنیان خانواده و مهارت‌های زندگی برگزار می‌شود.

عالی پور بیان کرد: این دوره‌ها شامل «کلاس‌های تربیتی »، «کارگاه همسرداری»، «کارگاه تخصصی خانواده» و «کارگاه آیین دلبرانه» است.

وی گفت:  هر یک از این عناوین با هدف توانمندسازی بانوان، آموزش شیوه‌های درست تعامل خانوادگی و تقویت ارتباطات اخلاقی در خانواده‌ها طراحی شده‌اند.

عالیپور ادامه داد: این دوره‌ها به مدت پنج روز با حضور حجت‌الاسلام داوود شهابی، مشاور خانواده و پژوهشگر حوزه تربیت و سبک زندگی اسلامی در  سطح مدارس دیر، دوراهک، بردستان و آبدان و همچنین در اماکن فرهنگی دوراهک برگزار می‌شود. 

وی با تقدیر از حمایت فرمانده سپاه شهرستان دیر از برگزاری این دوره ها بیان کرد:  همچنین جا دارد صمیمانه از همکاری خوب مردم شهر دوراهک، آموزش و پرورش شهرستان دیر، شورای اسلامی و شهرداری دوراهک و گروه فرهنگی خادمان حضرت زهرا (س) تشکر کنم. حمایت و هم‌افزایی این نهادها نشان می‌دهد که موضوع خانواده دغدغه‌ای مشترک میان نهادهای مختلف فرهنگی و اجتماعی است.

عالی پور یادآور شد: امیدوارم این‌گونه برنامه‌ها بتوانند گامی در جهت رشد فرهنگی، تحکیم بنیان خانواده و تربیت نسلی پویا و باایمان در شهر دوراهک باشند و این مسیر را با همراهی مجموعه‌های فرهنگی و آموزشی با قوت ادامه خواهیم داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید