۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:11
کد خبر : 9721670
۱۷:۱۹

۱۴۰۴/۰۸/۱۱

هویت و تاریخ گیلان باید به زبان هنر روایت شود

کارگردان هنری نمایش میدانی «از تبار باران» با بیان اینکه هویت و تاریخ گیلان باید به زبان هنر روایت شود، گفت: ملتی که تاریخ و هویت خود را بشناسد، تاب‌آوری بیشتری دارد.

هویت و تاریخ گیلان باید به زبان هنر روایت شود

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،مجید رحمانی عصر یکشنبه در آئین تجلیل از نقش‌آفرینان و یاوران نمایش بزرگ میدانی «از تبار باران» در محل باغ موزه دفاع مقدس گیلان اظهار کرد: تاریخ، هویت و فرهنگ این مرز و بوم باید به زبان هنر روایت و از آن دفاع شود.

کارگردان هنری نمایش میدانی از تبار باران افزود: در این نمایش بزرگ میدانی با ابزار هنر توانستیم در گیلان قصه‌گویی کنیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم که این فرصت را مدیون عنایات شهدا هستیم.

وی تصریح کرد:ملتی که تاریخ، هویت و گذشته خویش را بشناسد تاب‌آوری بیشتری در برهه‌های حساس خواهد داشت.

رحمانی افزود:گیلان دارای فرهنگ غنی و سرشاری است اما متأسفانه استان ما با بیش از ۱۰ میلیون گردشگر تنها به شهر خلاق خوراک معروف است در حالی که هویت اصلی آن به درستی روایت نشده است.

وی با اشاره بر لزوم توجه و حمایت از این جریان اظهار کرد: این روند هنری، نهالی است که نیازمند صیانت و حمایت و تکرار است که این مسئله نشان‌دهنده وظیفه دولت و دستگاه‌های فرهنگی است.

کارگردان هنری این نمایش افزود: مردم تشنه حقیقت هستند و این حقیقت باید به نسل‌های آینده منتقل شود لذا به اندازه‌ای پیشرفت می‌کنیم که قدر داشته‌هایمان را بدانیم.

رحمانی ضمن قدردانی از تمام دست‌اندرکاران این نمایش بزرگ افزود:شبانه‌روز تلاش و کوشش شده است تا این نمایش به منصه ظهور برسد.

 در این برنامه از نقش آفرینان و فعالین نمایش از تبار باران تجلیل بعمل آمد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید