۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۱۷
کد خبر : 9721965
۱۵:۳۴

۱۴۰۴/۰۸/۱۲

دیدار مسؤولان شاهرودی با خانواده شهدای دانش‌آموز؛ تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار و زنده‌بودن راه شهدا

شاهرود_مسؤولان بسیج دانش‌آموزی، ورزشکاران و رسانه شهرستان شاهرود همراه با ریاست اداره ورزش و جوانان، با خانواده شهیدان دانش‌آموز و ورزشکار، "حسین شاهسوار" و "مصطفی عرب حجی" دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار بسیج، در حرکتی نمادین و در راستای پاسداشت مقام شامخ شهدای دانش‌آموز و ورزشکار، جمعی از مسؤولان بسیج دانش‌آموزی حوزه ایمان، بسیج ورزشکاران و بسیج رسانه شهرستان شاهرود به همراه ریاست اداره ورزش و جوانان این شهرستان، با خانواده‌های معزز شهیدان "حسین شاهسوار" و "مصطفی عرب حجی" دیدار کردند.

در این دیدار‌های صمیمانه، که بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید شد، خانواده‌های این دو شهید دانش‌آموز به بیان خاطراتی از فرزندان خود پرداختند و بر ضرورت ادامه راه آنان پای فشردند.

در پایان این مراسمات، تمثال شهیدان به همراه هدایایی به عنوان یادبود به خانواده‌های آنان اهدا شد.

روایت مادرانه از شهید "حسین شاهسوار"

مادر شهید "حسین شاهسوار" در این دیدار با بیان خاطراتی از فرزندش، بر زنده بودن شهدا تأکید کرد و گفت: حسین ورزشکار و کشتی‌گیر بود و در اولین مرحله اعزام به جبهه، شربت شهادت نوشید.

وی با اشاره به حضور شهید در عالم برزخ، افزود: شهید حسین پس از شهادت، چندین بار در خواب به دیدارم آمد و جایگاه خود در برزخ را به من نشان داد.

این مادر شهید با بیان رویایی که شهید پیش از شهادت دیده بود، ادامه داد: شبی حسین را دیدم که مانند ابر بهار گریه می‌کند. وقتی علت را پرسیدم، گفت: خواب دیدم در تشییع پیکر هشت شهید حاضر هستم. وقتی به گلزار شهدا نزدیک شدیم، دیدم آن شهدا، دوستان من هستند. از آنان خواستم مرا نیز با خود ببرند، اما گفتند: "مادرت راضی نیست. " من گفتم: "چرا، راضی است. "، اما پاسخ دادند: "نه، راضی نیست. " و من از خواب بیدار شدم. سپس حسین به من گفت: "اگر در آن دنیا حضرت زهرا (س) جلوی من را بگیرد که چرو جبهه نیامدی می‌گویم مادرم اجازه نداد از تو دفاع کنم و برای دفاع از اسلام برخیزم. "

وی همچنین خاطره‌ای از روحیه انقلابی و ضد طاغوت شهید در دوران پیش از انقلاب اسلامی نقل کرد و گفت: در آن زمان، فردی بود که عکس شاه را به خودروی خود نصب کرده بود. من این موضوع را به حسین که در کلاس چهارم دبستان درس می‌خواند، گفتم. او رفت، عکس را از ماشین کند، سوراخ‌سوراخ کرد و به گردن یک سگ انداخت و رهایش کرد.

این روایت‌ها، جلوه‌هایی از روحیه ایثارگری، ایمان و انقلابی‌گری شهیدان دانش‌آموز را به تصویر کشید و بر ضرورت زنده نگاه داشتن یاد و راه آنان در جامعه تأکید کرد.

عکاس علی عامری 

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید