۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
05:38
کد خبر : 9722439
۱۷:۵۱

۱۴۰۴/۰۸/۱۳

راهپیمایی ۱۳ آبان در چابهار برگزار شد

مردم چابهار با راهپیمایی خود یوم‌الله ۱۳ آبان را گرامی داشتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از چابهار - حجت‌الاسلام خدامراد بامری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه چابهار، درحاشیه راهپیمایی ۱۳آبان  این روز را نماد استکبارستیزی ملت ایران و تجلی بصیرت انقلابی نسل‌های مختلف دانست و اظهار داشت: تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸، از حوادث مهم تاریخ انقلاب هستند.

وی افزود: ۱۳ آبان روزی است که ملت ایران با فریاد بلند، استقلال و عزت خود را فریاد زد و نشان داد که در برابر ظلم و استکبار جهانی، ایستاده و مقاوم است.

حجت‌الاسلام بامری با بیان اینکه روحیه استکبارستیزی باید در نسل جوان تقویت شود، تصریح کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان امروز، ادامه‌دهندگان راه شهدای انقلاب اسلامی هستند و باید با شناخت دقیق از تاریخ انقلاب، در مسیر حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های امام و شهدا گام بردارند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه چابهار همچنین بر اهمیت حضور گسترده مردم در مراسم‌های ۱۳ آبان تأکید کرد و گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و برنامه‌های این روز، پیام روشنی به دشمنان داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید