۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
03:08
کد خبر : 9722997
۲۱:۳۶

۱۴۰۴/۰۸/۱۵

نماینده رییس جمهور: رشد شیلات برای توسعه بازار‌های داخلی و خارجی هدف گذاری شده است

نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با اشاره به اهمیت توسعه پایدار شیلات و آبزی‌پروری در کشور گفت: رشد شیلات، پرورش ماهی، میگو و سایر آبزیان و توسعه بازار‌های داخلی و خارجی هدف گذاری شده است.

علی عبدالعلی‌زاده پنجشنبه در جریان بازدید از مجتمع پرورش ماهیان گرمابی شهید احمدیان خرمشهر در گفت‌ و گو با خبرنگاران اظهار کرد: باید تولید داخلی را به حدی افزایش دهیم که به تامین ۳۵ درصد مصرف پروتئین از آبزیان دست یابیم.

وی افزود: تحقق این مقدار تولید رقم بالایی است اما کشور به آن نیاز دارد و ما باید آن را محقق کنیم.

عبدالعلی‌زاده با بیان اینکه توسعه آبزی‌پروری و تنوع ماهیان تنها به یک منطقه کشور محدود نمی‌شود، اظهار کرد: این موضوع در بخش عمده‌ای از کشور، از شمال تا جنوب، به طور جدی مطرح است.

وی از تشکیل نشست‌های کارشناسی با حضور همه ذی‌نفعان برای جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته خبر داد و گفت: در گذشته اشتباهات بزرگی در مدیریت آب‌های مختلف کشور رخ داده است و به عنوان نمونه در دریاچه هامون برای کنترل نی‌ها، ماهیانی بدون مطالعات کافی معرفی شدند که علاوه بر نی‌ها، ماهی‌های بومی را نیز از بین بردند.

نماینده رییس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریا محور با تاکید بر لزوم عمل با احتیاط و بررسی علمی، تصریح کرد: برای جلوگیری از تکرار چنین خطاهایی با حضور همه ارگان‌ها و سازمان‌ها از جمله محیط زیست، شیلات، مرکز تحقیقات، اتحادیه‌ها، تعاونی‌ها و پرورش‌دهندگان ماهی، نشست‌های تخصصی برگزار خواهد شد.

وی افزود: پس از جمع‌بندی نظرات، از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نیز دعوت می‌شود تا راه‌حل جمعی بهینه‌ای انتخاب و اجرا شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید