
سید اصغر ذوقی احسن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت ۱۳ آبان ، در یک مسابقه دو استقامت ۱۸۰ دانش آموز نونهال در لالجین شهر جهانی سفال دویدند.
وی افزود: این برنامه برای دومین سال متوالی با همکاری هیئت دو و میدانی استان و به منظور کشف استعدادهای برتر برگزار شد و ۱۸۰ دانش آموز مقطع ابتدایی مدرسه شهید بهشتی ۲ مسافت ۶۰۰ متری مسیر مسابقه را در قالب سه گروه سنی مختلف و بصورت منسجم باهم به رقابت پرداختند.
دبیر هیئت دو و میدانی استان همدان با اشاره به اسامی نفرات برتر مسابقه گفت: در کلاس چهارم امیرمحمد طالبی، محمد متین علیپور و حسین نعمتی جلال؛ در کلاس پنجم ابوالفضل الماسی، طاها نظری و محمد مهدی عزیزی و در کلاس ششم پارسا نادری، ابوالفضل پاشایی و مهدیار افشاری به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم مسابقه شدند.
وی عنوان کرد: در ماده سرعت محمد حسینیان خوشرو، محمد صالح قلی پور و امیرعلی اسماعیلی نفرات برتر مسابقه شدند.
ذوقیاحسن با بیان اینکه به برترینهای مسابقه از سوی هیئت دو و میدانی استان مدال، حکم قهرمانی و جوایزی اهداء شد، گفت: در مراسم اختتامیه علاوه بر مسئولین هیئت دو و میدانی استان همدان، بخشدار شهر لالجین، رئیس اداره ورزش شهرستان بهار و کادر آموزشی دبستان شهید بهشتی ۲ نیز حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری همایش ها و مسابقات دوهای خیابانی از سیاستهای اصلی فدراسیون دو و میدانی است که علاوه بر تسری فرهنگ ورزش و نشاط اجتماعی موجب آشنایی و ترغیب و تشویق نونهالان به این ورزش مادر و کشف استعدادهای برتر میشود.



انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛