۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۱:۲۱
کد خبر : 9723109
۱۷:۴۷

۱۴۰۴/۰۸/۱۶
امام جمعه شهر اقبالیه؛

 اقتدار موشکی ایران، میراث تفکر راهبردی شهید تهرانی‌ مقدم است

حجت‌الاسلام و المسلمین حمید علی بخشی عنوان کرد: اقتدار موشکی امروز ایران و توان دفاعی جبهه مقاومت، ثمره تفکر، جهاد و آینده‌نگری شهید تهرانی مقدم است.

 قزوین-به گزارش بسیج، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید علی بخشی، امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به گرامیداشت سالروز شهید حسن تهرانی‌مقدم عنوان کرد: اقتدار موشکی امروز ایران و توان دفاعی جبهه مقاومت، ثمره تفکر، جهاد و آینده‌نگری این شهید بزرگوار است.

 

امام جمعه اقبالیه یادآور شد: تقوا تنها در۸ عبادت‌های ظاهری خلاصه نمی‌شود، بلکه زبان انسان نشانه میزان خلوص و تقوای اوست. هرکس باید مراقب باشد که چه سخنی می‌گوید، چگونه می‌گوید و با گفتار خود در دل دیگران چه اثری بر جای می‌گذارد.

 

وی افزود: بیت پاک و خالص مرد مؤمن آن خانه‌ای است که در آن صفا، محبت، اخلاق و ذکر خدا جاری باشد. خانه‌ای که در آن زبان‌ها به خیر و احترام گشوده شود، از هر آفت دور خواهد بود.

 

حجت‌الاسلام علی بخشی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین میدان‌های جهاد امروز، جهاد اخلاقی و کنترل زبان است، گفت: هر سخنی که از زبان خارج می‌شود، اثر دارد. انسان باید به آنچه که می‌گوید ایمان داشته باشد و گفتارش برای خدا و حقیقت باشد.

 

حجت‌الاسلام علی بخشی بخش مهمی از خطبه‌ها را به لزوم پرهیز از فحاشی، ناسزا و هرزه‌گویی اختصاص داد و گفت: زبان اگر کنترل نشود، دعا و عبادت انسان بی‌اثر می‌شود. مؤمن باید مراقب باشد که در عصبانیت نیز زبان خود را حفظ کند.

 

وی با اشاره به پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک اظهار کرد: این پیروزی، یکی از شکست‌های فکری و سیاسی دونالد ترامپ در شهری است که مقر سازمان ملل و مرکز نفوذ لابی صهیونیست‌ها محسوب می‌شود.

 

امام جمعه شهر اقبالیه افزود: نباید درباره این رخداد دچار بزرگ‌نمایی یا خوش‌خیالی شد، زیرا ممدانی شهردار یک شهر است و برخی مواضع او با مبانی اسلامی سازگار نیست. 

 

وی با گرامیداشت سالروز شهادت شهید حسن تهرانی‌مقدم اظهار داشت: اقتدار موشکی امروز ایران و نقش آن در تقویت جبهه مقاومت، نتیجه مجاهدت و آینده‌نگری این شهید بزرگوار است.

 

امام جمعه اقبالیه با اشاره به کمبود بارش‌ها و خشکسالی اعلام کرد: نماز طلب باران روز چهارشنبه ۲۱ آبان ساعت ۱۶ در فضای باز کنار مصلی برگزار می‌شود.

 

وی در پایان با اشاره به اهمیت پاکیزگی گفتار در سبک زندگی اسلامی گفت: انسان باید از هرزه‌گویی دست بردارد و زبان خود را از سخنانی که سبب فتنه، کینه، دوری دل‌ها و آسیب‌های اخلاقی می‌شود، حفظ کند. مؤمن واقعی کسی است که زبانش سبب اصلاح و آرامش باشد نه اختلاف و آزار.

انتهای پیام/۱۰۰۴


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید