۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
06:45
کد خبر : 9723413
۲۱:۰۵

۱۴۰۴/۰۸/۱۷
در شرق اهواز انجام شد

در مراسم گرامی داشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) بر الگو پذیری از شخصیت دینی و اخلاقی حضرت فاطمه زهرا(س)تاکید شد

به همت دفتر نمایندگی ولی فقيه درناحیه مقاومت بسیج امام علی علیه السلام شرق اهواز مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها با حضور کارکنان پایور و وظیفه و بسیجیان این ناحیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان_شرق اهواز همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مراسمی که با حضور کارکنان پایور و وظیفه در نماز خانه این ناحیه برگزار شد،حجت الاسلام سعید نجفی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز ضمن گرامی داشت ایام فاطمیه(س)بر لزوم رهروی از آن حضرت در همه ابعاد دینی و اخلاقی تاکید کرد.

وی گفت : آن حضرت به جز آیین همسر داری و تربیت فرزندانی صالح در ولایت پذیری نیز پای آرمان و اعتقاد خود ایستاد و علی زمانه خود را یاری نمود.

سعید نجفی شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) را الگو بخش هر مرد و زن ولایتمدار و دغدغه مندی در پاسداری از اسلام دانست و گفت : حضرت فاطمه زهرا(س) در طول حیاط طیبه خود فرزندی شایسته برای پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و همسری وفادار جهت حضرت علی بن ابیطالب(ع) و مادری مهربان جهت فرزندان خود بود که جا دارد از ایشان در همه ابعاد الگو پذیری گردد.

 

خبرنگار : هانی خوش بیان


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید