
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، آیین اعزام کاروان راهیان نور دانشآموزی سپاه ناحیه ارسنجان برگزار شد.
سرهنگ پاسدار علی قانع فرمانده سپاه ناحیه ارسنجان در این مراسم گفت: ۱۲۰ دانش آموز دختر در قالب سه دستگاه اتوبوس جهت آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت به اردوی فرهنگی معنوی راهیان نور اعزام شده و در سفری سه روزه از مناطق عملیاتی بازدید میکنند.
وی ضمن تشریح مناطق عملیاتی اظهار داشت: شهدای هویزه شباهت عجیبی با شهدای کربلا دارند، نام فرمانده سپاه هویزه حسین بود، هویزه میعاد گاه 72 شهید بود و همچنین پیکر شهدای کربلا با اسب های دشمن و پیکر شهدای هویزه با تانک های بعثی مورد هجوم قرار گرفت.
حجت الاسلام محمودی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ارسنجان هم اظهار داشت: اولین گام برای آغاز سفر به سرزمین نور، آمادگی پیش از سفر است و زائران کربلای ایران باید سفر خود را با صدقه آغاز کرده و در طول سفر با گفتن ذکر ، رعایت حجاب و انجام معنویات در طول سفر به رعایت مسائل شرعی اهتمام داشته باشند.
وی با بیان اهمیت زیارت بامعرفت در راهیان نور افزود:مناسب است زائران با پذیرش نیابت یکی از شهـدای عزیـز بخصوص شهدای شهرستان، شهیدی را همسفر خود کرده و از شهدا حاجات خود را درخواست کنند.
در ادامه دانش آموزان با بدرقه حجت الاسلام عزیزی امام جمعه شهرستان، نیروهای نظامی و انتظامی، مسئولان آموزش و پرورش، بخشدار مرکزی، خانواده شهدا و جمعی از اولیای دانشآموزان، عازم کربلای ایران شدند.
انتهای پیام/