۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:05
کد خبر : 9724054
۱۷:۴۵

۱۴۰۴/۰۸/۲۰
صابریون تأکید کرد

ضرورت تدوین یک طرح فرهنگی ایجابی نظارتی در مورد عفاف و حجاب 

همدان-دبیر ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر استان همدان بر ضرورت تدوین یک طرح فرهنگی ایجابی نظارتی در مورد عفاف و حجاب  تاکید کرد و گفت: باید گروه‌های مردمی را پای کار آوریم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، میثم صابریون در نشست کمیته تخصصی عفاف و حجاب که در استانداری همدان با حضور دستگاه‌های متولی در این زمینه برگزار شد، با انتقاد از بی‌توجهی برخی دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود اظهار کرد: با وجود اسناد بالادستی و مصوبات مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی، برخی مدیران به جای اجرای تکالیف مشخص، به سمت ایجاد ساختارهای جدید و کارهای تاسیسی می‌روند.

وی با اشاره به مصوبات ۴۲۷ و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی که تکالیف دستگاه‌ها را به‌صورت شفاف مشخص کرده است، گفت: با وجود این اسناد و قوانین، به جای پرداختن به وظایف تعیین شده، باز هم به دنبال تشکیل کارگروه‌ها و قرارگاه‌های جدید هستیم؛ در حالی که این موضوع اساساً محل انتقاد جدی است.

دبیر ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر استان همدان افزود: هر یک از ما دچار فرسایش شده‌ایم چون دوباره دنبال ایجاد زیرساخت هستیم؛ در حالی که زیرساخت‌ها از سال ۱۳۸۴ مشخص شده و حدود وظایف هر دستگاه تعیین گردیده است.

وی با بیان اینکه برخی مدیران نسبت به اجرای تکالیف خود کوتاهی کرده‌اند، تأکید کرد: مدیران کل، روسای سازمان‌ها و ادارات باید بدانند اکنون زمان حساب‌کشی است، باید مصوبات را مقابل چشم گذاشت و از خود پرسید که پیرامون وظایفی که داشته‌ایم چه اقداماتی انجام داده‌ایم و در پیشگاه خداوند چه پاسخی خواهیم داشت.

صابریون با اشاره به اینکه کشور در حوزه‌های مختلف موفقیت‌های زیادی داشته است، اما وضعیت فرهنگی همچنان با ابهامات جدی روبه‌رو است، گفت: بعد از ۴۷ سال از انقلاب اسلامی، مردم دائماً در پی این هستند که چه کسی پاسخگوی وضعیت فرهنگی جامعه است.

وی ادامه داد: دشمن وظیفه خود را انجام می‌دهد و انتظاری از او نیست، اما ما باید به وظایف خود پایبند باشیم و عمل کنیم؛ این اصل موضوع است.

دبیر ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر استان همدان در بخش دیگری از سخنانش به جلسه فصلی ماده ۲۰ اشاره شد و با بیان گلایه برخی مسئولان از وضعیت کنونی، تأکید کرد: نگاه‌ها نباید تنها متوجه قوه قضاییه باشد؛ بلکه باید کارهای ایجابی و فرهنگی تأثیرگذار در میدان انجام شود.

وی بر ضرورت تدوین  یک طرح فرهنگی ایجابی نظارتی در مورد عفاف و حجاب  تاکید کرد و گفت: هر دستگاهی طرح‌های  خود را ارائه دهند، تا با توجه به بوم استان همدان بومی سازی شود.

صابریون در پایان با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی روندها گفت: باید گروه‌های مردمی را پای کار آوریم؛ اگر تشکل‌های مردمی اقدام کردند، ستاد پشتیبانی خواهد کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید