۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۸
کد خبر : 9725627
۱۶:۱۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۷

مدیرعامل برق منطقه‌ای غرب کشور: خوزستان با مدیریت هوشمند مصرف، از کوران گرمایی عبور کرد

مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان گفت: در دو سال اخیر با بهینه‌سازی امکانات و کنترل رشد نامتعارف مصرف، پایداری برق در خوزستان حتی در شرایط افزایش دما و مصرف چندبرابری حفظ شده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای غرب کشور: خوزستان با مدیریت هوشمند مصرف، از کوران گرمایی عبور کردبه گزارش خبرنگار بسیج، علی اسدی، مدیرعامل برق منطقه‌ای غرب کشور، در دومین دوره جام رسانه‌ای امید در مجتمع فرهنگی الزهرا (س) تهران اعلام کرد ایران با ظرفیت تولید ۹۵ هزار مگاوات برق، رتبه نخست خاورمیانه و دوازدهم جهان را دارد.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت هوشمند مصرف، گفت: در دو سال اخیر با بهینه‌سازی امکانات و کنترل رشد نامتعارف مصرف، پایداری برق در خوزستان حتی در شرایط افزایش دما و مصرف چندبرابری حفظ شده است.

اسدی با اشاره به جایگاه ویژه خوزستان در صنعت برق کشور اظهار کرد: استان خوزستان رتبه سوم تولید و رتبه دوم مصرف برق را دارد و برق برای این استان همانند اکسیژن حیاتی است.

وی افزود: افزایش یک درجه دمای هوا در خوزستان معادل ۱۸۰۰ مگاوات مصرف بیشتر است؛ یعنی برابر با ظرفیت یک نیروگاه بزرگ مانند دماوند یا رامین. با وجود این شرایط سخت، توانستیم از کوران گرمایی عبور کنیم و برق پایدار را برای مردم فراهم سازیم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای غرب کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت مصرف گفت: در زمستان ۵۰ درصد تولید برق به بخش خانگی اختصاص دارد، اما در تابستان مصرف ۲.۵ برابر می‌شود. با هوشمندسازی مصارف توانستیم رشد مصرف برق را از ۵ درصد به یک درصد کاهش دهیم.

وی از اجرای ۳۰ درصد پروژه‌های حیاتی برق در خوزستان خبر داد و افزود: برای رفع ناترازی، احداث ۲۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان‌های خوزستان و کهگیلویه در دستور کار قرار گرفته است.

اسدی به توافق با صنایع برای جایگزینی کولر‌های گازی قدیمی اشاره کرد و گفت: این اقدام می‌تواند تا ۸۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق به همراه داشته باشد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید