۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۵:۳۱
کد خبر : 9726171
۰۹:۰۹

۱۴۰۴/۰۸/۲۹

اعلام برنامه‌های هفته بسیج در خراسان شمالی توسط فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع)

سردار اکبری، فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی، در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، ضمن گرامیداشت هفته بسیج و یاد شهدای گمنام اخیر، از اجرای ۱۶۵ برنامه و ۸۰۰ فعالیت فرهنگی، اجتماعی و جهادی در سراسر استان خبر داد و محورهای اصلی برنامه‌های امسال را تشریح کرد.

در آیین آغاز برنامه‌های هفته بسیج، سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با قدردانی از حضور نماینده ولی‌فقیه، مسئولان استانی و بسیجیان، این هفته را فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب دانست.

 

وی با اشاره به هم‌زمانی این ایام با فاطمیه و حضور هشت شهید گمنام در استان، اظهار داشت: «مردم شهیدپرور خراسان شمالی بار دیگر با استقبال گرم خود نشان دادند که قدردان ایثار فرزندان این سرزمین هستند.»

 

سردار اکبری با تشریح برنامه‌های محوری هفته بسیج گفت: «در این هفته ۱۶۵ عنوان برنامه و بیش از ۸۰۰ فعالیت توسط بسیجیان در استان اجرا می‌شود.» وی مهم‌ترین برنامه‌ها را چنین معرفی کرد:

 

حرکت کاروان‌های جهاد خدمت

 

وی از آغاز فعالیت گروه‌های جهادی در قالب «کاروان جهاد خدمت» از فردا در تمام شهرستان‌ها خبر داد و افزود: «گروه‌های جهادی ابتدا با حضور در کنار مزار شهدا تجدید عهد خواهند کرد و سپس برای ارائه خدمات به مناطق هدف اعزام می‌شوند.»

 

نواخته شدن زنگ مدرسه عشق

 

فرمانده سپاه استان اعلام کرد: «با همکاری آموزش‌وپرورش و بسیج دانش‌آموزی، زنگ مدرسه عشق در مدارس منتخب به یاد شهدای دانش‌آموز نواخته می‌شود.»

 

برگزاری جشنواره ملی عشایر

 

به گفته سردار اکبری، با حضور چهار استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان و گلستان، جشنواره ملی عشایر برگزار می‌شود تا بخشی از مشکلات جامعه عشایری با هم‌افزایی دستگاه‌ها برطرف شود.

 

همایش اقتدار ملت ایران – ۵ آذر

 

وی افزود: «در روز پنج آذر، بسیجیان سراسر کشور در اجتماع بزرگ اقتدار ملت ایران حضور می‌یابند و آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب اعلام می‌کنند.»

 

رزمایش رهروان شهدا

 

سردار اکبری از اجرای رزمایش «رهروان شهدا» در سراسر استان خبر داد و گفت: «مسئولان ادارات و بسیجیان در این روز با خانواده‌های معظم شهدا دیدار و در گلزارهای شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.»

 

طرح سلام و دیدار با فرماندهان پایگاه‌ها

 

فرمانده سپاه استان همچنین اعلام کرد: «در قالب طرح سلام، مسئولان محلی با حضور در منازل فرماندهان پایگاه‌های منتخب، از فعالیت‌های داوطلبانه آنان تقدیر می‌کنند.»

 

اجتماع حلقه‌های صالحین

 

وی افزود: «جمعه این هفته نیز حلقه‌های صالحین یک ساعت پیش از نماز جمعه در مصلاها گردهم می‌آیند و سپس در نماز جمعه شرکت خواهند کرد.»

 

در پایان، سردار اکبری با تشکر از نماینده ولی‌فقیه و مسئولان استانی، ابراز امیدواری کرد که اجرای این برنامه‌ها موجب تقویت انسجام، خدمت‌رسانی و روحیه جهادی در بین مردم و بسیجیان شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید