۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۳
کد خبر : 9726431
۱۵:۴۳

۱۴۰۴/۰۸/۲۹

فرمانده ناحيه مقاومت بسیج گتوند بر ضرورت حاکمیت تفکر بسیجی در جامعه تاکید کرد

فرمانده ناحيه مقاومت بسیج گتوند بر ضرورت حاکمیت تفکر بسیجی در جامعه تاکید کرد
سرهنگ پاسدار علی جعفری گفت: حاکمیت تفکر بسیجی به عنوان رمز پیروزی انقلاب اسلامی در جامعه ضروری است.

 

به گزارش خبرنگار بسيج گتوند، سرهنگ پاسدارعلی جعفری روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، ایام فاطمیه و تقارن آن با هفته بسیج را گرامی داشت و گفت: بیش از ۱۱۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی، محرومیت‌زدایی، سازندگی، علمی و پژوهشی در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس، در کنار اقدامات دفاعی و نظامی، برای هفته بسیج پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تلاش می‌شود در این هفته با شعار محوری «بسیج، مردم و اقتدار ملی» عملکرد یک‌ساله بسیج اطلاع‌رسانی و تبیین شود و تفکر بسیجی در جامعه ترویج و تقویت گردد.

علی جعفری تصریح کرد: نیروهای بسیج هر جا نیاز بوده، اقدامات جهادی انجام داده‌اند؛ اکنون نیز با توجه به شیوع بیماری تب برفکی، گروه‌های جهادی وارد عمل شده و واکسیناسیون در حال انجام است.

سرهنگ پاسدار علی جعفری اظهار کرد: برگزاری میز خدمت، احداث پنل خورشیدی، بیابان‌زدایی و طرح کاشت نهال، کمک‌های مؤمنانه، ساخت خانه نیازمندان، مسابقات قرآنی، اکران فیلم و قدردانی از منتخبان بسیج از جمله برنامه‌های این هفته در گتوند خواهد بود.

وی افزود: همچنین قرار است از امین میرزازاده به عنوان بسیجی نمونه در جامعه ورزشکاران تجلیل شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند بر ضرورت تحقق محله اسلامی تاکید کرد و گفت: خبرنگاران نیز در این هفته در جنگ رسانه‌ای، برنامه‌ها را پوشش خبری مناسبی خواهند داد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید