به گزارش خبرگزاری بسیج دزفول، مراسم زیارت و بزرگداشت شهدای گمنام تازهتفحصشده دوران دفاع مقدس، روز گذشته با حضور جمعی از نیروهای بسیج، رزمندگان، خانوادههای معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مرز شلمچه برگزار شد.
در این آیین معنوی، حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا دریکوندی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه دزفول، ضمن سخنرانی به تبیین مقام والای شهیدان پرداخت و تأکید کرد که عزت و امنیت امروز کشور مرهون خون پاک این جانفدایان است.
وی با بیان روایتی از مظلومیت و شجاعت شهدای گمنام، یاد و نام این مجاهدان بیادعا را گرامی داشت و اظهار کرد: «این شهدا بینام و نشان رفتند تا امروز انقلاب اسلامی سربلند و سربدار بماند.»
در بخش پایانی برنامه، ذکر مصائب حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) فضای مراسم را معطر و معنوی ساخت و حاضران در غم اهلبیت عصمت و طهارت (ع) به عزاداری پرداختند.
این مراسم با قرائت فاتحه و ادای احترام به پیکرهای مطهر شهدای گمنام پایان یافت.
روابط عمومی و تبلیغات دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه دزفول
خبرگزاری بسیج-زهراکاکی
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان