۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:04
کد خبر : 9727044
۱۷:۱۹

۱۴۰۴/۰۸/۳۰
سرهنگ حسام طاهر:

اهداف سه‌گانه دشمن در جنگ ۱۲ روزه خنثی شد

همدان-فرمانده سپاه ناحیه بهار بااشاره به ادعاهای دروغین رژیم صهیونیستی درباره جنگ ۱۲روزه گفت: دشمن با اهداف از بین بردن صنعت هسته‌ای و موشکی و ایجاد آشوب در کشور با هوشیاری نیروهای مسلح و بصیرت مردم ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ جعفر حسام طاهر همزمان با اولین روز از هفته بسیج، در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه بهار با اشاره به ادعاهای دروغین طرف صهیونیستی مبنی بر پیروزی در این نبرد، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی تلاش زیادی کرد که بگوید ما در این جنگ دوازده روزه پیروز شده‌ایم، ولی شما دیدید که چه برکات مبارکی در طول این جنگ در کشور ایجاد شد.

وی تصریح کرد: دشمن در این عملیات سه هدف مشخص (از بین بردن صنعت هسته‌ای کشور، از بین بردن صنعت موشکی و آوردن مردم به خیابان‌ها و ایجاد آشوب و اغتشاش) را دنبال می‌کرد که با هوشیاری نیروهای مسلح و بصیرت مردم، همگی خنثی شدند.

فرمانده سپاه ناحیه بهار افزود: شما دیدید که فرزندان شما در هوا و فضای سپاه چگونه در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کردند و دشمنان مجبور شدند در روز چهارم و پنجم جنگ، آمریکایی‌ها را واسطه قرار دهند.

وی نقش رهبری نظام و ولایت فقیه را در این پیروزی کلیدی دانست و تأکید کرد: در حالی که دشمن به دنبال ایجاد ناامنی بود، مردم ایران در خیابان‌ها جشن‌های بزرگ مذهبی مانند جشن غدیر را برگزار می‌کردند که نشان‌دهنده شکست پروژه برهم زدن امنیت اجتماعی بود.

حسام‌طاهر ضمن شکرگزاری به درگاه خداوند، بر لزوم ادامه راه شهدا توسط بسیجیان تأکید کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید