۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:41
کد خبر : 9727899
۰۹:۲۶

۱۴۰۴/۰۹/۰۲

رفتار سیاسی حضرت زهرا (س) الگویی برای صیانت از ولایت است

معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج دزفول، در مراسم شهادت حضرت زهرا (س) با اشاره به بصیرت و مواضع آگاهانه آن حضرت تأکید کرد: رفتار سیاسی حضرت زهرا (س) نخستین حرکت سازمان‌یافته برای دفاع از ولایت و الگوی امروز جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج دزفول،در مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا‌(س) که با حضور گسترده عزاداران دزفولی برگزار شد، سرگرد پاسدار مجتبی چناری معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج دزفول، سخنان خود را به واکاوی رفتار سیاسی و ولایی حضرت زهرا(س) در حساس‌ترین مقطع تاریخ اسلام اختصاص داد.

چناری با تأکید بر این‌که زندگی حضرت زهرا(س) مجموعه‌ای از بینش، بصیرت و اقدام آگاهانه در دفاع از ولایت است، اظهار داشت: رفتار سیاسی دخت نبی مکرم اسلام، یک حرکت احساسی یا مقطعی نبود، بلکه جریانی محاسبه‌شده و تمدن‌ساز محسوب می‌شود؛ جریانی که امروز نیز می‌تواند الگوی مردم و مسئولان در صیانت از ارزش‌ها باشد.

معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج دزفول با اشاره به مواضع دقیق و پرهزینه حضرت در برابر انحراف پس از رحلت پیامبر(ص)، گفت: حضرت زهرا(س) در برابر ولی زمان خود، امیرالمؤمنین(ع)، تسلیم و مطیع کامل ولایت بود؛ اما همین اطاعت، مانع از روشنگری و مطالبه‌گری او در برابر جریانی که قصد فاصله‌انداختن میان امت و ولایت داشت، نشد.

وی افزود: خطبه‌های حضرت زهرا(س) – چه در مسجد و چه در بستر بیماری – در حقیقت نخستین حرکت سیاسی سازمان‌یافته برای صیانت از خط امامت بود؛ حرکتی که به روشنی نشان می‌دهد دفاع از ولی، تنها به محبت قلبی محدود نمی‌شود، بلکه نیازمند بصیرت، حضور اجتماعی و هزینه‌دادن در بزنگاه‌هاست.

 در پایان این مراسم، او یادآور شد که احیای سیره و رفتار سیاسی حضرت زهرا(س)، نه صرفاً بیان یک تاریخ کهن، بلکه تجدید میثاق با هویت و آینده انقلاب اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید