۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۶:۵۸
کد خبر : 9728115
۱۰:۰۳

۱۴۰۴/۰۹/۰۲

اردو‌های جهادی «خدمت بی‌منت» در شاهرود؛ پزشکان، حقوقدانان و روانشناسان در کنار مردم

شاهرود_ به مناسبت هفته بسیج، شاهرود شاهد برگزاری اردو‌های جهادی در محلات اسلامی بود؛ برنامه‌ای با ارائه خدمات رایگان پزشکی، مشاوره حقوقی و روانشناختی، که جلوه‌ای از خدمت بی‌منت و همدلی اجتماعی را به نمایش گذاشت.

در راستای اجرای برنامه کارزار «خدمت بی‌منت» در محلات اسلامی طرح کرامت شهرستان شاهرود، روز اول آذرماه اردو‌های جهادی متنوعی برگزار شد.

خدمات پزشکی عمومی به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و درمانگاه رضوی در تمامی محلات اسلامی شهرستان ارائه شد. این خدمات شامل ویزیت رایگان، معرفی به آزمایشگاه و ارائه دارو به بیماران بود.

مشاوره حقوقی نیز با همکاری بسیج حقوقدانان و دانشگاه آزاد اسلامی به طور همزمان در سطح محلات اسلامی شهرستان انجام گرفت و شهروندان از خدمات مشاوره‌ای رایگان بهره‌مند شدند.

در کنار این برنامه‌ها، اردوی جهادی مشاوره روانشناختی توسط اداره بهزیستی در محله اسلامی فدک برگزار شد و خدمات تخصصی روانشناسی در اختیار خانواده‌ها قرار گرفت.

این مجموعه اقدامات، جلوه‌ای از هم‌افزایی نهاد‌های دانشگاهی، درمانی و اجتماعی در مسیر خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم بود؛ اقدامی که ضمن گرامیداشت هفته بسیج، روحیه امید، همبستگی و کرامت اجتماعی را در محلات اسلامی شاهرود تقویت کرد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید