۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
18:43
کد خبر : 9728286
۱۴:۵۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۲

جزئیات مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در اردبیل اعلام شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل جزئیات برگزاری ۳ مراسم شب وداع، تشییع و تدفین ۳ شهید گلگون کفن را در این استان تشریح کرد.

جزئیات مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در اردبیل اعلام شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، علی واحد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان اردبیل در حال حاضر میزبان سه شهید گمنام گلگون کفن است که این شهدا از روز چهارشنبه هفته گذشته تحویل استان شده و تا به امروز در شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف استان حضور یافتند و مردم با آنها تجدید میثاق کردند.مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل یادآور شد: این سه شهید عصر امروز به مرکز استان بازگردانده می‌شوند تا مراسم شب وداع همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پس از نماز مغرب و عشا با حضور اقشار مختلف مردم در مهدیه اردبیل برگزار شود.وی افزود: فردا نیز همزمان با روز سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، پس از مراسم سخنرانی و مداحی در اول صبح، عصر نهایتاً از ساعت ده، شهدا هر سه شهید در جلوی مصلی قرار گرفته و نماز اقامه خواهد شد و سپس تشریفات نظامی انجام می‌گیرد و در نهایت با سه خودروی تزئین‌شده و با حضور اقشار مختلف مردم ولایی اردبیل، تا میدان شریعتی تشییع خواهند شد.

جزئیات تدفین شهدای والامقام

واحد در خصوص محل تدفین هر شهید توضیح داد: یکی از شهدا که ۱۹ ساله بوده و در عملیات والفجر سه در منطقه عملیاتی مهران به شهادت رسیده است، پس از تشییع در میدان شریعتی، برای برگزاری مراسم تدفین به محوطه مقابل دادگستری مرکز استان منتقل خواهد شد و مراسم تدفین انجام می‌شود.وی ادامه داد: شهید دوم ۲۱ ساله بوده و در عملیات بدر در منطقه شرق دجله به شهادت رسیده است. این شهید نیز پس از مراسم تشییع برای برگزاری مراسم تدفین به شهرستان بیله سوار اعزام خواهد شد. در طول مسیر نیز اهالی روستاها و بخش‌ها و شهرهای مختلف با حضور در میادین اصلی شهر با این شهدا تجدید بیعت خواهند کرد و در نهایت این شهید در محوطه گمرک بیله‌سوار خاکسپاری می‌شود.مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل عنوان کرد: سومین شهید ۲۴ ساله بوده و در عملیات کربلای پنج در منطقه شلمچه به شهادت رسیده است. این شهید پس از برگزاری مراسم تشییع در میدان شریعتی، تحویل مردم ولایت‌مدار مشکین شهر شده تا جهت تدفین به روستای آق بلاغ همراهی شود.واحد تصریح کرد: پیش از این استان اردبیل میزبان ۹۷ شهید گمنام در ۵۷ نقطه از استان بوده است و اکثر بخش‌ها و شهرها شاهد میزبانی از این شهدا بودند و با این سه شهیدی که اکنون خاکسپاری می‌شوند، مجموعه شهدای گمنام استان اردبیل به ۱۰۰ شهید گلگون کفن افزایش می‌یابد.واحد در پایان افزود: ۹۲ درصد یادمان‌های شهدای گمنام در سطح استان احداث و تکمیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید