۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
14:20
کد خبر : 9728624
۰۰:۵۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۳

برپایی نمایشگاه ترک اعتیاد توسط سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان در پایگاه شهید احمد نهی

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج نمایشگاه ترک اعتیاد توسط سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان در پایگاه شهید احمد نهی دایر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان-
سرهنگ پاسدار محمدرضا عنایت نیا مدیر سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان گفت: برپایی این‌نمایشگاه باعث میشود که مصرف مواد مخدر در جامعه کاهش یابد و همچنین باعث میشود مردم‌ جامعه به آسیب ها و تلفاتی جانی و مالی و اجتماعی که مواد مخدر پی ببرند و فرهنگ نه گفتن به مواد مخدر در بین مردم بویژه جامعه کارگری افزایش یابد 


وی افزود: هدف از برپایی این‌ نمایشگاه بصیرت افزایی و آگاهی بخشی آسیب ها معایب و تلفات مواد مخدر برای بسیجیان و کارکنان و پرسنل نیروگاه گازی شهرستان زاهدان و مردم و جامعه بوده است.

سرگرد پاسدار ابوذر کیخا فرمانده حوزه سلمان فارسی(کارگری) بیان کرد: ما باید در اشاعه فرهنگ آسیب ها معایب و تلفات مواد مخدر و ناهنجاری ها و بزهکاری ها را در بین مردم و جامعه با تمام تلاش و کوشش و پشتکار انجام دهیم و این امر ممکن نیست مگر با کار جهادی الخصوص توسط بسیجیان باشد چون بسیجیان در کار های جهادی و در تمامی عرصه ها در جبهه ها خط مقدم هستند و خواهند بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید