۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:26
کد خبر : 9728632
۰۰:۵۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۳
حجت الاسلام و المسلمین مسلم آزاد در یادواره شهدای شهر نوده خاندوز:

در یادواره های شهدا ما میهمانیم و شهیدان گرانقدر میزبان

باید از کودکی به فرزندان دختر و پسر خود وحدت، همبستگی و همراهی اقشار مختلف جامعه را آموزش دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان آزادشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مسلم آزاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در مراسم یادواره شهدای شهر نوده‌خاندوز از بخش چشمه‌ساران، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک هفته بسیج، به بیان نکاتی ارزشمند پرداخت.

وی در ادامه، خاطره‌ای از زبان برادر بزرگوار شهید حسن تهرانی‌مقدم، پدر صنعت موشکی ایران، نقل کرد و گفت: برادر شهید می‌گوید: «در خواب از شهید پرسیدم کجا هستید؟ شهید فرمود: ما در یادواره‌های شهدا در کنار شما حضور داریم. بار دیگر پرسیدم چه می‌کنید؟ فرمود: «ما منتظر نبرد آخر و ظهور امام زمان(عج) هستیم.

حجت‌الاسلام آزاد همچنین به سخنی از شهید والامقام مهدی باکری اشاره کرد که فرموده بود: «هر کس به یاد ما باشد، بدون شک ما هم به یاد او خواهیم بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا با اشاره به غربت حضرت زهرا(س) و مظلومیت امیرالمؤمنین علی(ع) افزود:اگر مردم و دلاورمردانی همچون بسیجیان امروز در آن زمان حضور داشتند، هیچ‌کس جرأت جسارت به خانه اهل‌بیت(ع) را نداشت و نمی‌توانست دستان امیرالمؤمنین(ع) را ببندد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آزاد تأکید کرد: دشمن تلاش دارد با ابزارهای مختلف، مردم غیور ما را از صحنه خارج کند؛ اما حضور منسجم مردم، عامل اصلی شکست توطئه‌ها و عقب‌نشینی دشمن بوده است. مقام معظم رهبری نیز همواره بر وحدت، انسجام و حضور دائمی مردم در صحنه تأکید دارند.

وی افزود: حضرت علی(ع) به ما آموختند که حتی در سخت‌ترین شرایط تشنگی، گرسنگی و قرار گرفتن در گودال نباید صحنه را ترک کنیم. حضور مردم در مراسمات ملی و مذهبی و راهپیمایی‌ها، تیری بر قلب دشمن است.

سخنران مراسم تصریح کرد: باید از کودکی به فرزندان دختر و پسر خود وحدت، همبستگی و همراهی اقشار مختلف جامعه را آموزش دهیم.

حجت‌الاسلام آزاد با اشاره به نقش عظیم بسیج گفت:بسیج همواره پای کار ولایت و در خدمت مردم بوده است؛ چه در جنگ تحمیلی و چه در سایر بحران‌ها و مشکلات. بسیجیان، یاری‌گران جامعه و زمینه‌ساز حکومت جهانی امام زمان(عج) هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید