۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:22
کد خبر : 9728738
۱۰:۲۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۳
فرمانده سپاه کربلا:

بسیج ستون اقتدار ملت و ادامه‌دهنده راه فاطمی است

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به سه‌گانه معنوی هفته بسیج، ایام فاطمیه و تشییع شهدای گمنام، این همزمانی را «نشانی روشن از اراده الهی برای تقویت ایمان، بصیرت و وحدت ملی» دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار محمدرضا موحد "فرمانده سپاه کربلا" در همایش بزرگ بسیجیان شهرستان محمودآباد با تبریک هفته بسیج و تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)، به بیان نقش راهبردی بسیج در استمرار انقلاب اسلامی پرداخت و با اشاره به دوراندیشی امام خمینی (ره) در تشکیل بسیج گفت: امام راحل در آغازین روزهای انقلاب، نیرویی مردمی و پایان‌ناپذیر بنا کردند که از بزرگ‌ترین معجزات انقلاب است. دشمن در دفاع مقدس بر اساس محاسبات نظامی پیش آمد، اما نیروی مردم و بسیج را در محاسبات خود ندید و همین حضور مردمی تمام برآوردهایش را برهم زد.

وی ادامه داد: همان نیروی مردمی که در دفاع مقدس دشمن را دچار اشتباه محاسباتی کرد، در دفاع از حرم، در حوادث طبیعی، در بحران کرونا و حتی در جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز عامل اصلی شکست توطئه‌های دشمن بوده است.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به تعبیر رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «بسیج کلید طلایی انقلاب است» اظهار داشت: بسیج فراتر از یک سازمان است؛ یک فرهنگ است. هرکس این منش را بپذیرد «even» اگر عضو رسمی نباشد، بسیجی است. امام (ره) فرمودند افتخار می‌کنم بسیجی‌ام و از خدا خواستند با بسیجیان محشور شوند؛ این سخن نشان‌دهنده جایگاه والای بسیج است.

سردار موحد با اشاره به همزمانی هفته بسیج، ایام فاطمیه و حضور شهدای گمنام در مازندران، این تقارن را «کاملاً معنادار و هدایتگر» توصیف و تأکید کرد: سه واقعیت مقدس کنار هم قرار گرفته‌اند: وحی الهی، خون شهدا و حضور مردم. همین سه‌گانه راز اقتدار ملت ایران است که قرآن آن را چنین بیان می‌کند: إن تنصروا الله ینصرکم و یثبت أقدامکم.

وی حضرت زهرا (س) را «نمونه کامل ایمان فعال و مجاهدت آگاهانه» دانست و گفت: ایمان فاطمی یعنی ایمان همراه با عمل، همراه با روشنگری و دفاع از ولایت. اگر این ایمان در جامعه جاری شود، بحران‌ها و جنگ روانی دشمن نمی‌تواند به ملت آسیب بزند.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به حضور ۱۰ شهید گمنام در استان گفت: این شهدا گمنام‌اند اما راهشان گمنام نیست. آن‌ها پیام اخلاص‌اند؛ همان حقیقتی که شهید سلیمانی بارها گفت: خدا می‌بیند. کار برای خدا خاموش نمی‌ماند.

سردار موحد بخش مهمی از سخنان خود را به جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن اختصاص داد و گفت: میدان نبرد امروز تغییر کرده. دشمن امید مردم، اعتماد اجتماعی و باور جوانان را هدف گرفته است. همانجاست که قرآن می‌فرماید: فاستقم کما أُمرت.

وی جهاد تبیین را «وظیفه فوری و تعطیل‌ناپذیر» خواند و افزود: هر بسیجی در مسجد، دانشگاه، محله و فضای مجازی باید چراغ روشنگری باشد. این ادامه راه حضرت زهرا(س) و شهدای گمنام است.

فرمانده سپاه کربلا با یادآوری سابقه درخشان مردم مازندران گفت: مادران این خطه در دفاع مقدس فرزندانشان را با توسل به حضرت زهرا(س) راهی میدان کردند. امروز نیز همین مردم در سیل، زلزله، کرونا، کمک مؤمنانه و جهادهای فرهنگی و عمرانی همیشه پیشگام‌اند.

سردار موحد بر اهمیت تربیت نسل نو تأکید کرد و گفت: دشمن ذهن جوانان را هدف گرفته است. باید حلقه‌های صالحین واقعی، کارآمد و باکیفیت را تقویت کنیم تا نسل تراز انقلاب تربیت شود. بسیج رسمی و غیررسمی هر دو سرمایه انقلاب‌اند و باید حضور مردمی را دائمی کنیم.

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی بسیج در آینده کشور افزود: اگر ایمان، مردم و جهاد کنار هم بمانند، همان وعده قرآن تحقق می‌یابد: إن ینصرکم الله فلا غالب لکم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید