۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
21:42
کد خبر : 9728775
۱۰:۵۴

۱۴۰۴/۰۹/۰۳

برگزاری اردو یک روزه نشاط آور برای بسیجیان به مناسبت هفته بسیج 

همزمان با فرا رسیدن هفته بسیج، برنامه‌های متنوع و شاداب نشاط‌آور به منظور تقویت روحیه بسیجیان و ترویج فرهنگ ورزش و سلامت به همت حوزه مقاومت بسیج شهید چمران در شهر نگور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتیاری: مجتبی پهلوان فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید چمران ضمن تبریک هفته بسیج، بیان کرد: هفته بسیج فرصت مناسبی است برای ارتقای سلامت جسمی و روحی بسیجیان، و برنامه‌های نشاط‌آور و ورزشی می‌تواند به تقویت انگیزه و نشاط در آنان کمک کند تا در کنار فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی به مردم، از نظر جسمانی و روانی نیز در بهترین وضعیت قرار گیرند.


وی افزود: از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در این هفته می‌توان به برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف نظیر کوهپیمایی و مسابقات آمادگی جسمانی اشاره کرد. 

وی تصریح کرد: این برنامه‌ها با هدف گسترش فرهنگ ورزش و حفظ سلامت جسمانی در کنار ترویج ارزش‌های بسیجی، با حضور پرشور بسیجیان  برگزار گردید.

گفتنی است،  همچنین برخی از برنامه‌ها به صورت ویژه برای جوانان و نوجوانان طراحی شده بود تا آنها نیز از فعالیت‌های شاداب و مفید بهره‌مند شوند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید